Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludi finiš sezone

Utakmicu po utakmicu (36): Četvorka u europskoj čekaonici

Podcast Utakmicu po utakmicu došao je do 36. epizode na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Prije svega dva su ključna pitanja, ono tko će biti posljednja dva predstavnika hrvatskog nogometa u Europi i tko će ispasti iz lige. Odgovori na neka od tih pitanja daju se naslutiti poslije ovog kola, a neka su se dodatno zakomplicirala poslije njega.

Istra ima otvoren put ka Europi

Primjerice, poslije pobjede Istre 1961 protiv Gorice, koja je domaćina stavila u sjajnu poziciju za mogući plasman u kontinentalna natjecanja, a gostima priuštila još dva kola neizvjesnosti. Jako nervozan poslije te utakmice bio je trener gostiju koji je popljuvao trenera Istre i strance u domaćem nogometu.

Utakmica Hajduka i Osijeka trebala je biti derbi kola, ali rasterećeni Bili, koji igraju vjerojatno ponajbolji nogomet pod Lekom otkako su ostali bez šansi za naslov, potrudili su se da ta utakmica ne bude derbi. Jedan od strijelaca bio je Chido Awaziem, koji se ovim golom dovukao do čak pet golova, što je sjajan učinak za stopera. Sad uprava i struka moraju odlučiti ima li smisla zadržati ga trajno.

Mišković na sastanku u Maksimiru?

Dinamo je na svom terenu dočekao davljenika Šibenik i isporučio mu poker golova u mrežu, ali više od same utakmice pažnju javnosti privukao je navodni posjet Damira Miškovića Maksimiru, a na tom sastanku navodno se razgovaralo o prodaji Matije Frigana.

Drugi zanimljiv detalj s tog susreta bila je ljutnja Sadegha Moharramija poslije gola Petra Bočkaja, mnogima nije bilo jasno zašto Iranac negoduje pa su naši voditelji ponudili jako logičan odgovor.

Zaključili su podcast analizom susreta Slavena i Lokomotive koji su vodili ciparski suci. Dojam naših voditelja jest da su jednu situaciju ipak propustili svirati. Cijelu priču o proteklom kolu podvukli su prijedlogom za novog trenera Slaven Belupa, a Mateo Pukšar imao je jako dobar savjet za upravu Farmaceuta.

Za kraj su ostavili standardne rubrike kladionicu, TTS, HNL-sere i kviz.

Više o ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u u ponedjeljak od 21 sat.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider