Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi strijelac bundeslige

Budući Messijev suigrač otkrio zašto želi izvući baš Dinamo u Europskoj ligi

Napadač Eintrachta i prvi strijelac Bundeslige otkrio je zašto želi baš Dinamo u osmini finala Europske lige.

Luka Jović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Danas od 13 sati na rasporedu je ždrijeb osmine finala Europske lige. Ždrijeb i reakcije nakon njega možete pratiti na GOL.hr-u.

Jedan je od potencijalnih Dinamovih suparnika u osmini finala Europske lige frankfurtski Eintracht, za koji igra i naš Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac zabio je pogodak u 4:1 pobjedi protiv Šahtara, kojom je njemački sastav prošao u osminu finala Europske lige.

Jedan pogodak zabio je i Luka Jović, najbolji strijelac njemačke Bundeslige i napadač kojeg idućeg ljeta Barcelona želi dovesti u svoje redove kao zamjenu za Luisa Suareza. Navodno je u tijeku pravi rat s Bayernom jer ga žarko želi i Niko Kovač, koji ga je trenirao u Frankfurtu.

Nakon pobjede je bio odlično raspoložen te je čak otkrio da želi izvući Dinamo u osmini finala Europske lige, a potom i objasnio zašto.

"Volio bih da izvučemo Dinamo iz Zagreba. Imam tamo prijatelja", objasnio je Jović, a prijatelj je Komnen Andrić, s kojim se dosta družio tijekom karijere u Portugalu.

Nekako sumnjamo da upravo zato želi izvući Dinamo. Prije zbog razloga što prije preko Dinama vidi četvrtfinale Europske lige, a ne preko Arsenala, Chelseaja ili recimo Benfice.

Dinamo na ždrijebu Europske lige izvukao Benficu, prva utakmica na Maksimiru! Dinamo - Benfica (Foto: GOL.hr) Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP)

Bivši dinamovci gledali rapsodiju Modrih: Čestitao i Modrić, Ćorluka "najluđi" Bivši Dinamovci čestitaju Modrima Bivši Dinamovci čestitaju Modrima Bivši Dinamovci čestitaju Modrima +4 Bivši Dinamovci čestitaju Modrima

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider