Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jeste li znali?

VIDEO Konačno otkriveno zašto Luis Suarez na svakoj utakmici nosi zavoj oko ruke

Luis Suarez godinama nosi zavoj oko ruke, mnogi su mislili kako je to zbog kroničnih problema sa zglobom, međutim nije riječ ni o kakvoj ozljedi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez godinama nosi zavoj oko ruke, nitko nikad nije znao zašto, mnogi su se pitali kroz godine, a sad je taj misterij konačno riješen. Otkrio ga je vješt snimatelj koji je uhvatio Suareza dok se spremao ući na travnjak u susretu Manchester Cityja i Atletica sinoć u Ligi prvaka.

gol expired Kapetan Atletica brani svoje suigrače: "Ovog puta su igrači Cityja sve zakuhali" divider

Dok je slušao upute pomoćnog trenera uz aut-liniju, vezao je zavoj oko ruke, ali dalo se primijetiti kako je ispod njega nekakva narukvica. Igrači ne smiju nositi nikakav nakit tijekom utakmica, ali ako baš moraju, mogu ga nositi isključivo ako je dobro bandažiran, odnosno ako ne može ozlijediti nikoga u duelu.

gol expired Engleska mina u Madridu: Simeone i Atletičari konačno vidjeli kako to izgleda kada se valja i provocira divider

Urugvajski napadač, čini se, ima narukvicu sa svecima oko ruke i ona mu vjerojatno donosi sreću, a čovjek je toliko praznovjeran da je ne skida ni dok igra nogomet. Bandažira ruku kako bi pokrio problematičnu narukvicu i poštivao pravila, ali vjeruje da mu donosi sreću, pa je radije omotava nego da se na travnjaku pojavi bez sretnog talismana.

Pogledajte taj trenutak OVDJE.

gol expired VIDEO Treći golman Cityja gestikulirao Vrsaljku "nastavit ćemo vani", njihovu tučnjavu spriječila policija divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider