Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Isplivao novi detalj

VIDEO Treći golman Cityja gestikulirao Vrsaljku "nastavit ćemo vani", njihovu tučnjavu spriječila policija

Šime Vrsaljko bio je jedan od najaktivnijih u kaosu u tunelu koji je izbio poslije susreta Atletico Madrida i Manchester Cityja, a sad cure novi detalji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tučnjava igrača Manchester Cityja i Atletico Madrida bila je sadržajnija od onoga što su pokazali na terenu u 90 minuta uzvrata u četvrtfinalu Lige prvaka, a iz sata u sat cure novi detalji.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko bio je jedan od najratobornijih u tučnjavi koja je izbila poslije utakmice u utrobi stadiona Wanda Metropolitano. Sve su zakuhali Stefan Savić i Jack Grealsh, Šime se uključio, a Kylea Walkera morao je smirivati suigrač Ederson.

Carson nudio Vrsaljku tučnjavu ispred stadiona

Ono što su mnogi propustili bila je uloga Cityjeva trećeg golmana Scotta Carsona, koji je prihvatio prijetnje našeg Vrsaljka i gestikulirao prema njemu pokazujući put prema izlasku sa stadiona u stilu "ovdje je previše kamera i svjedoka, vidimo se ispred".

Obojica su krenula u tom smjeru kad je u igru upala policija i rastjerala zaraćene strane te posljedično spriječila žešći obračun Vrsaljka i Carsona.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider