Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odmah smo pomislili...

Luis Suarez dogovorio s Juventusom, jednoj zvijezdi mijenjaju poziciju u Tudorovom stilu

Talijanski mediji pišu kako je Luis Suarez dogovorio osobne uvjete s Juventusom.

Luis Suarez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je u Torino stigla prva prinova u momčad Juventusa pod novim trenerom Andreom Pirlom, a to je Weston McKennie, svi najpoznatiji talijanski mediji pišu kako su dogovoreni osobni uvjeti s napadačem Barcelone Luisom Suarezom.

No to ne znači da će do transfera sigurno doći jer sad slijedi pokušaj sklapanja cijelog posla s Barcom. Znamo da je Ronald Koeman otpisao legendarnog Urugvajca i ništa ne prijeći ovaj transfer osim dogovora oko odštete između klubova. Snalažljiva uprava torinskog kluba čak želi besplatno dovesti Suareza koji pokušava dobiti privremeni raskid ugovora.

Zanimljivo, Suarez bi tako zaigrao u momčadi ne samo s Cristinaom Ronaldom, mitskim rivalom iz Reala već i Giorgijom Chiellinijem kojeg ugrizao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. No to ne bi bio problem jer je Talijan davno oprostio Suarezu te ga čak počeo braniti u medijima.

gol expired Novi zaplet krize u Barceloni: Man City ima uvjet, evo zbog čega je Messiju pukao film i što zaraćene strane smjeraju divider

Prema istim izvještajima Juve napušta Gonzalo Higuain koji odlazi iz Europe te bi trebao igrati za Beckhamov Inter Miami u američkom MLS-u. Argentinac baš poput Suareza pokušava dobiti privremeni raskid ugovora te bi trebao otići besplatno.

''Ideš na beka''

Još jedna vijest iz Torina tiče se za Federica Bernardeschija. Stigao je iz Fiorentine kao krilo, ali u Juventusu je igrao kao veznjak i napadač. Navodno mu se sprema još jedna promjena pozicije. Pirlo i Tudor nude mu poziciju beka u sustavu 3-5-2.

Kad smo ovo čuli odmah smo pomislili na Igora Tudora koji je u Hajduku neke napadače i krilne igrače prebacio na bekovske pozicije u tom sustavu pa ne bi bilo čudno i da je on imao prste u ovom planu. No u Torinu kažu kako je slično prije 20 godina napravio Marcelo Lippi s Gianlucom Zambrottom kada ga je iz sredine prebacio na beka što je bio pun pogodak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider