Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav je to manijak

Ludi Ibrahimović u svom stilu ''trolao'' Ronalda u TV emisiji: Koji vam je gol bolji?

Zlatan Ibrahimović daleko je od Europe, ali njegov se glas itekako čuje.

Zlatan Ibrahimović

Znali smo da će odlazak Zlatana Ibrahimovića u centar svjetskog šoubiznisa biti pun pogodak, ali ovakav početak nitko nije mogao naslutiti. Prvo ga je već nakon slijetanja u Los Angeles dočekalo mnoštvo oduševljenih navijača, a onda je samo nekoliko dana kasnije pokazao Amerikancima s kim imaju posla.

U igru je u debiju na gradskom derbiju ušao u 71. minuti, a već u 77. je fantastično pogodio s preko 30 metara za izjednačenje (3:3) da bi u sudačkoj nadoknadi zabio za nevjerojatan preokret (4:3). Ne, to nije bio holivudski blockbuster kojem bi se smijali u Europi zbog pretjerivanja, to je jednostavno ''Ibra show''.

''Navijači su govorili: 'Želimo Zlatana, želimo Zlatana.' Pa sam im Zlatana i dao.''

Objašnjava Šveđanin bosansko-hrvatskih korijena već danima kako je zabio tu golčinu, a učinio je to i na gostovanju na ESPN-ovu Sportcenteru. Na društvenim mrežama može se pak naći još jedna izjava iz jučerašnje emisije. Na pitanje o Ronaldovim škaricama, Ibra je odgovorio:

''Bio je to lijep gol, ali neka ga proba zabiti s 40 metara.''

Naravno, sjetio se onih čudesnih škarica prije pet i pol godina u prijateljskom susretu s Engleskom. Zabio je tada Ibra jedan od vjerojatno najljepših pogodaka škaricama u povijesti. No malo je ovakvih pogodaka palo u četvrtfinalu Lige prvaka. Jačina utakmica ipak se mora uzeti u obzir.

A javio se i legendarni Peter Crouch kojem ovakvi golovi, unatoč njegovoj ne baš nogometnoj konstituciji, nisu bili strani. Sjećamo se samo onih škarica protiv Galatasarayja 2007. godine u Ligi prvaka.

''Ima samo nekolicina nas koji to mogu'', poentirao je na Twitteru poznati šaljivac.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider