Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Takvi izumiru

Sugerirao ManUtd da ''razbije banku'' za takvog igrača, ali misli da je već prekasno

Prema Louisu Sahi, Manchester United je već ranije trebao krenuti po Kyliana Mbappea, ali je vjerojatno propustio svoju šansu.

Manchester United (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši napadač Crvenih vragova Louis Saha tvrdi da bi Manchester United trebao ''razbiti banku'' za Kyliana Mbappea, iako je klub vjerojatno propustio svoju šansu za njegov potpis.

United je ove sezone pustio Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza da se pridruže Interu, ostavivši momčad na Marcusu Rashfordu i Anthonyju Martialu što se tiče napadačkih opcija. Rashford je pokazao da se na njega u budućnosti može računati, dok Martial ima problema s ozljedama, ali to je nedovoljno za igranje na više frontova.

Anthony Martial (Foto: AFP) Man Utd razočarao u Beogradu: Sramotna statistika i lavina kritika, Srbi bijesni na suca divider

Iako se Martial polako vraća u kondiciju, problemi Uniteda će teško nestati preko noći. Bivši kapetan Roy Keane sugerirao je da bi Tottenhamov Harry Kane trebao biti prioritetna meta, ali Saha smatra francuska zvijezda Mbappe igrač na kojeg je United trebao obratiti pažnju.

''Ako mene pitate, razbio bih banku za Mbappea, ali sada je prekasno. Ali kad pogledate napadače, to je izumiruća vrsta. Lewandowski je rijedak primjer nekoga tko je ostao, a ne vidim puno igrača koji se mogu uklopiti naprijed'', rekao je Saha za Compare.Bet.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić sve je bliže Manchester Unitedu: "Solskjaer mu se divi i želi ga u momčadi" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider