Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"pristao na uvjete"

Mario Mandžukić sve je bliže Manchester Unitedu: "Solskjaer mu se divi i želi ga u momčadi"

Mario Mandžukić svakim je danom sve bliže tome da postane novi igrač Manchester Uniteda.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju britanskih medija, dogovor između Marija Mandžukića i engleskog velikana Manchester Uniteda pitanje je trenutka. Prema neimenovanom izvoru, predstavnici našeg napadača pristali su smanjiti potraživanja, a sve kako bi Mandžukić postao prvi Hrvat koji će zaigrati u dresu kluba s Old Trafforda.

"Njegovi su predstavnici u konstantnom kontaktu s ljudima iz Manchester Uniteda i pristali su promijeniti svoja potraživanja. Bit će uključeni drugi bonusi u ugovor, no čini se da su sve bliže dogovoru. Ole (Gunnar Solskjaer) veliki je obožavatelj igre Marija Mandžukića i već ga duže vremena želi u svojoj momčadi. Njegovo iskustvo moglo bi biti ključno za mlađe igrače u momčadi, a on je i dokazani strijelac", kazao je neimenovani izvor.

Pep Guardiola sa satom (Screenshot) Guardiola stigao na presicu s ručnim satom vrijednim više od pet milijuna kuna divider

Podsjetimo, Mandžukić je odbio unosni ugovor iz katarskog kluba koji mu je nudio čak 350 tisuća eura tjednih primanja, samo kako bi u siječnju mogao prijeći u redove slavnog engleskog kluba i postati prvi Hrvat koji je na sebe navukao dres Manchester Uniteda.

U posljednje vrijeme dosta se spominje i novi trener na klupi Manchester Uniteda Max Allegri, no prema pisanju britanskih medija, to se neće dogoditi.

"Ole je dobio riječ da mu ne prijeti otkaz i da ima dovoljno vremena posložiti Manchester United i vratiti ga na staze stare slave", prenose mediji s Otoka.

Dres Vatrenih među publikom ispred Staples Centera (Screenshot: TNT) Hrvatski dres "izronio" iza leđa NBA legende, Shaq na to uzviknuo: "Croatiaaaaa!" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider