Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentar Ivice Mede

Lokomotivin dvojac zreo je za preuzimanje Dinama: Uprava može smijeniti trenera, a odmah i sebe

Zagrebački derbi u sjajnoj atmosferi prepune Kranjčevićeve završio je još jednim kiksom Modrih…

Bruno Petković (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Tribine su bile dupke ispunjene, Bad Blue Boysi stvorili su sjajnu atmosferu, užarenu i poticajnu, no Dinamova momčad jednostavno nema sape, a očito ni dovoljno kvalitete.

Navijači Hajduka Hajduk se nakon kiksa Dinama oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku svojim navijačima divider

Čak i kada Bruno Petković konačno odigra na visokoj razini, kada bude pravi centarfor i zabija, Dinamo nije u stanju pobijediti u jačoj utakmici. Čim dođe malo kvalitetniji suparnik, izađu na vidjelo limiti ove momčadi. Krateri u obrani vide se s Mjeseca.

Lokomotiva je ove sezone crna mačka za Dinamo. Ako je točna informacija da alfa i omega Lokomotive Božidar Šikić ima aspiracije postati novi sportski direktor Modrih, partije Lokosa najbolja su mu preporuka.

Šikić puca na mjesto sportskog direktora?

Opet je znalački složio mladu i poletnu momčad. Lokosi pod njegovim šefovskim vodstvom kucaju na vrata Europe. Kako Osijek izgleda, ne bi bilo čudo da Lokomotiva dohvati to četvrto mjesto.

Naravno da velike zasluge idu i Silviju Čabraji, koji bi također bez grča na licu zajedno sa Šikićem mogao zakucati na vrata Dinama, ali s aspiracijom na trenersku klupu. Čabraja je pokazao da zna i umije. Lokosi su pod njegovim vodstvom razigrani, imaju igru, i to lepršavu, dojmljivu, a stalno mu otimaju igrače. U kombinaciji s bratom Juricom i Šikićem uvijek nešto iščeprka. Što reći nego - svaka čast"

Ante Budimir Sezona života hrvatskog reprezentativca: Budimir zabio za veliku gostujuću pobjedu Osasune! divider

Ne znam hoće li Sergej Jakirović preživjeti i ovaj kiks. Ako ga nisu smijenili dosad, moguće je da opet osvane na sutrašnjem treningu. No svima je valjda jasno da to sve skupa postaje teško mučenje; i za njega, i za momčad, a najviše za navijače Dinama.

Uprava može smijeniti trenera, a odmah i sebe

Slijedi gostovanje u Sevilli kod Betisa, očito u tmurnoj atmosferi. Na potezu je Uprava Dinama. Mogu smijeniti trenera, a mogli bi i sebe. Jasno, taj film nećemo gledati. Njima su ionako više u glavi predstojeći izbori. Treba sačuvati fotelje, to je najvažnije, a tko šljivi momčad, trenere, rezultate…

No možda su se malo previše zaigrali jer loši rezultati mogli bi se odraziti i na izbore. Vidjet ćemo kako će to sve skupa ispasti, ali da je Dinamova momčad u slijepoj ulici, to je svima jasno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider