Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva slavna slučaja

Bebek o svojim najkontroverznijim odlukama u Vječnom derbiju: Evo što se dogodilo s Calellom i Vrsaljkom

Ivan Bebek s odmakom je komentirao svoje odluke u derbijima Dinama i Hajduka.

U specijalnom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu u goste je stigao bivši sudac Ivan Bebek, koji se za ovu priliku prisjetio svojih najkontroverznijih derbija. Na prvu će mnogima na pamet pasti dvije situacije, ona s Adrianom Calellom i ona sa Šimom Vrsaljkom.

"Ja sam tu ruku Calella vidio jasno kao dan. Tad sam bio postavljen malo izvan standarda. Stao sam više desno da bih vidio moguće igranje rukom u zidu. Vidio sam čisto kao suza da je podigao ruku. Međutim, na našim kamerama nije se vidjela ta situacija. Upravo o tome pričam sad u VAR sobi, kad je udarac na lijevi gol, najbolje se vidi na kameri s desnog gola. Odnosno najbolje se vidi kad je kamera niz udarac", započeo je Bebek.

"Sudio sam taj penal i bio sam uvjeren da je ispravan. Ali, krenula je medijska pompa na mene i tek dva dana kasnije izašla je snimka na lokalnom mediju. Nije mi bilo fer što se čekalo dva dana s tom snimkom, kad je snimka objavljena, sve se smirilo. Ali treba dva dana živjeti s tim, znaš da si u pravu, ali ne možeš to dokazati."

"Što se tiče one ruke Vrsaljka. Smeta me što se o toj utakmici govori kao da su ta dva kluba bili u bod i kao da sam ja nekome nešto uzeo namjerno. Na toj sam utakmici propustio isključiti Hajdukova Franka Andrijaševića prije te ruke Vrsaljka. Također, bio je isključen i Brozović zbog drugog žutog, a danas kažem da je prvi dobio uzalud. Nisam vidio ni ruku Vrsaljka jer me je blokirao jedan igrač. Igrači oko mene također nisu vidjeli situaciju jer se nitko oko mene nije bunio", objasnio je.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz razgovora s Ivanom Bebekom pogledajte u specijalnoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider