Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kreću u akciju nakon finala

Stvara se moćni Liverpool: Redsi pripremili 80 milijuna eura za veliko pojačanje

Liverpool do Svjetskog prvenstva planira osigurati prvo veliko ljetno pojačanje.

Galerija Grb Liverpoola na Anfieldu (Foto: AFP) Fekir slavi pogodak (Foto: AFP) Jürgen Klopp (Foto: AFP) +1 Slavlje Liverpoolovog trojca (Foto: AFP)

Liverpool u subotu u Kijevu igra finale Lige prvaka protiv Real Madrida, a u danima nakon utakmice kreću po veliko pojačanje.

Redsi će krenuti u akciju dovođenja zvijezde Lyona Nabila Fekira, pišu britanski mediji, među kojima i ugledni Guardian i Telegraph.

Liverpoolov cilj je dogovoriti transfer 24-godišnjeg Fekira prije Svjetskog prvenstva u Rusiji. Fekir će na Mundijalu biti u sastavu Francuske, a Liverpool je za njega pripremio 80 milijuna eura.

Fekir se već dugo dovodi u vezu s Liverpoolom. Zvijezda Redsa Sadio Mane ranije je javno izrazio oduševljenje mogućim dolaskom francuskog reprezentativca.

Fekir je ove sezone zabio 23 gola uz devet asistencija. Najčešće igra na poziciji ofenzivnog veznog, a u Liverpoolu ga vide kao zamjenu za Philippea Coutinha.

Liverpool je već osigurao usluge veznjaka RB Leipziga Nabyja Keite, koji će se nakon sezone pridružiti momčadi Jürgena Kloppa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider