Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Među otkrićima sezone

Malo je igrača za kojim luduju takvi velikani: Liverpoolu i Cityju priključila se Barca, a cijena samo raste

Liverpool i Manchester City dobili su konkurenciju u nadmetanju za dovođenje igrača Wolvesa Adamu Traorea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ofenzivno krilo Wolverhamptona Adama Traore jedno je od otkrića Premierlige i sve je više momčadi koje bi ga voljele dovesti na kraju sezone. Traore je oduševio svojim tempom i nepredvidivošću u prvoj polovici sezone u Premierligi, nakon što je prošle sezone kritiziran zbog nedostatka kvalitetnog zadnjeg dodavanja.

No španjolski nogometaš ove je sezone ispravio neke nedostatke i munjevito zabljesnuo. Postao je dosljedan u svojoj igri te nadodao veći broj golova i asistencija. I nije dugo trebalo čekati na interes velikana. Njegov napredak brzo je zapeo za oči vodećim momčadima Premierlige – Liverpoolu i Manchester Cityju.

gol expired Luka Modrić nakon Real Madrida odlazi u MLS? "Zainteresiran je i uzbuđen" divider

Traore je prosincu zabio i asistirao u preokretu i pobjedi Wolvesa protiv Cityja, a nakon utakmice Pep Guardiola izrazio je svoje divljenje prema njemu. Međutim, u utrku za njegove usluge uključila se i Barcelona, gdje je Traore i započeo svoju karijeru, ali nije najbolje prošao.

Jedno je sigurno, Wolvesi će dobro zaraditi na 23-godišnjem nogometašu. U ovom trenutku spominje se cijena od minimalno 80 milijuna eura. Kako njegov bivši klub Middlesborough nije ubacio nikakvu klauzulu kada ga je prodao za malo više od 20 milijuna eura, Wolvesima će pripasti puna naknada.

Traore je ove godine trenutačno na pet golova i sedam asistencija u svim natjecanjima, ali ta će brojka do kraja sezone još rasti.

Hrvoje Kečkeš Cro Bet Nisu se preselili: Imaju najbolje koeficijente, a netko će na EURO u novom autu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider