Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostvaren je kontakt

Luka Modrić nakon Real Madrida odlazi u MLS? "Zainteresiran je i uzbuđen"

Čini se da bi Luka Modrić karijeru mogao završiti u MLS-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić mogao bi nakon završetka svog puta u Real Madridu krenuti prema SAD-u, gdje bi odradio posljednje godine svoje karijere. Veliki interes za njegove usluge, uz ostvareni kontakt s njegovim predstavnicima, pokazao je DC United, bivši klub Waynea Rooneyja.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Tako prenose američki The Athletic, ali i španjolski mediji AS i Marca. Doduše, AS tvrdi da je u ovom trenutku, odnosno tijekom nadolazećeg ljeta realizacija tog transfera nemoguća jer DC United nema novca kojim bi pokrio transfer i još imao za plaću našeg reprezentativca. Uz to Modrić je već nekoliko puta istaknuo želju da završi svoj ugovor u Real Madridu, a on vrijedi do ljeta 2021. godine.

Kako prenosi američki izvor, Modrić je zainteresiran, pa čak i "uzbuđen" zbog prilike da zaigra u MLS-u. Ima li u tome istine ili je riječ samo o špekulacijama kao i uvijek, pokazat će vrijeme. Za sada Modrić ostaje vrlo važan igrač u momčadi Zinedinea Zidanea, koji je ove sezone u 18 nastupa upisao četiri gola i pet asistencija.

gol expired Hrvat, Srbin i Slovenac obilježili večer u NBA ligi: Bogdanovićeva veličanstvena partija za pobjedu Jazza divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider