Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komplimenti za domaćine

Livaja nakon važne pobjede Hajduka poslao poruku: "Prošle sezone opekli smo se na euforiju"

Marko Livaja prokomentirao je utakmicu Slaven Belupo - Hajduk (0:2).

Marko Livaja (Foto: Slavko Midžor/Pixsell)

Nakon dugo vremena Marko Livaja nije ni zabio ni asistirao na nekoj utakmici Hajduka, ali ove nedjelje u Koprivnici potegnuli su njegovi suigrači i Splićani su uzeli sva tri boda.

Najbolji igrač SuperSport HNL-a ovako je prokomentirao utakmicu u izjavi za HRT.

"Jedna teška utakmica, tvrda, ušli smo loše prvih pola sata. Malo sreće smo imali kod prvog gola, autogol. Drugi gol isto, je li faul, nije faul. Najbitnije je bilo uzeti tri boda nakon što su naši rivali izgubili bodove i mislim da smo na kraju zasluženo iskontrolirali utakmicu. Dosta smo patili, svaka čast Slavenu, teško se ovdje dolazi do bodova. Eto, mi smo uzeli tri i moramo nastaviti dalje raditi", rekao je Livaja i uputio komplimente domaćinima.

"Kad bi naši rivali kiksali, mi smo znali zasrljati"

"Dobili su Dinamo 4:1, s Rijekom su igrali neriješeno, a trebali su ih dobiti. Dobra momčad, trener koji je promijenio stil, brzi su i nadam se da će uzimati bodove i dalje."

Posebno je Hajdukovoj desetki drago da momčad nije posrnula nakon što su prethodno u ovom kolu kiksali i Rijeka i Dinamo.

"Prijašnjih godina kad bi naši rivali kiksali mi smo isto znali zasrljati. Ova godina je specifična, uzimamo sve što nam se nudi i nadam se da ćemo do kraja prvenstva iskorištavati, a ne da ćemo mi kiksati. Da su nam rekli da ćemo nakon deset kola imati četiri boda više, svi bismo potpisali. Ali, bit će i teških trenutaka, nadam se da ova ekipa skupa s trenerom to može i izvući."

"Gattuso hoće da smo tvrdi i u niskom bloku"

Livaja se preporodio otkako je došao Gennaro Gattuso.

"Trener ima tu neku svoju viziju nogometa, hoće da smo tvrdi, da smo u niskom bloku, da se branimo sa svih 11 igrača i zasad to djeluje. Ova momčad možda ne igra najbolji nogomet, nadam se da ćemo se još više opustiti i biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo. Svaki trener nešto drugačije nosi, Gattuso hoće da smo svih 11 u bloku."

Za kraj je Livaja poručio:

"Prošle godine smo se opekli na tu euforiju, sad smo godinu dana iskusniji. Što reći za naše navijače? Stvarno gdje god idemo, bio rezultat dobar ili loš, imamo veliku podršku i nadam se da ćemo ih još više usrećiti."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd