Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda večer Sterlinga

City gubio pa razbio Atalantu i pobjegao ostatku skupine, Dybala okrenuo i spasio Juve

Nogometaši Manchester Citya svladali su u susretu 3. kola C skupine Lige prvaka na svom stadionu Atalantu s čak 5-1 i ostali s maksimalnim učinkom.

Slavlje Cityja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester City odvojio se od ostatka momčadi u skupini C Lige prvaka. Nakon što je Dinamo došao do velikog boda na gostovanju protiv Šahtara, City je kod kuće razbio Atalantu s 5:1, iako je gubio s 0:1.

U 28. minuti Fernandinho je napravio prekršaj nad Iličićem, a kazneni udarac je Ukrajinac Malinovski pretvorio u vodstvo gostiju. U 34. minuti Agüero izjednačuje nakon preciznog dodavanja Sterlinga, igrača kojeg je Massielo pokosio u kaznenom prostoru 38. minuti, a Argentinac je iz penala zabio i drugi gol u četiri minute za preokret Cityja.

U 46. minuti je za goste ušao u igru Mario Pašalić, a u 58. minuti Englezi su odigrali briljantnu akciju koju je završio Sterling za 3-1. Sterling je postigao svoj drugi gol u 64. minuti, a treći četiri minute kasnije, da bi osam minuta prije kraja igrač domaćih Foden zaradio crveni karton.

gol expired Dinamo pobjedom protiv Šahtara na Maksimiru gotovo sigurno osigurava osminu finala Lige prvaka! divider

Junak utakmice bio je Raheem Sterling, koji je zabio hat-trick i nadodao još asistenciju za Agüera. Sterling je time postao osmi engleski nogometaš koji je došao do hat-tricka u Ligi prvaka. Jedino Brazil (12) i Francuska (9) imaju više različitih igrača koji su došli do tog pothvata.

U skupini D Atletico je teškom mukom u Madridu pobijedio Bayer s 1-0, a pobjednički gol zabio je Alvaro Morata u 78. minuti. Juventus je u Torinu od Lokomotiva gubio od 30. minute, kada je zabio Mirančuk, a izjednačio je Dybala u 72. minuti. Samo dvije minute kasnije Argentinac donosi potpuni preokret i pobjedu Juvea. Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu za Ruse.

Lewandowski i Coutinho (Foto: AFP) Pucale petarde u Ligi prvaka, teško stradala Zvezda: Kovačev Bayern stopostotan, Zidane odahnuo divider

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider