Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jaki su

L'Équipe kaže da zna sastav Francuske za Vatrene: Mbappe na klupi, Benzema će igrati?

Francuzi su jučer stigli u Split, odradili su trening i spremni su za veliki dvoboj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Francuska večeras će od 20:45 istrčati na rasprodani Poljud uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Francuzi su u Split stigli bez Varanea, pod upitnikom je bio i Mbappe, ali on je ipak sletio u drugi najveći hrvatski grad. Navodno večeras neće igrati u prvih 11 zbog problema s ozljedom, ali možda dobije priliku u drugom dijelu.

Francuski L'Équipe tvrdi da ima sastav za Hrvatsku, a Didier Deschamps bilo koga da savi neće pogriješiti, ima momčad iz snova punu zvijezda. Prema tvrdnjama francuskih novinara, u kombinacijama za nastup je i Karim Benzema, a na njegovo mjesto možda upadne Ben Yedder.

gol expired Pet razloga zašto je utakmica jako bitna! Mogu li bez Perišića i hoće li debitanti pokrpati rupe u obrani? divider

Gotovo sigurno će igrati Griezmann kao možda i najveća zvijezda na francuskoj strani terena ako ne budu počeli Mbappe i Benzema.

L'Équipe još piše kako se Francuzi pripremaju i za povratak na staru formaciju s četvoricom braniča, a točan sastav saznati ćemo sat vremena prije početka velikog spektakla na Poljudu.

Francuzi su jučer stigli u Split, a sinoć su odradili i trening na Poljudu i isprobali travnjak.

Mogući sastav Francuza: Maignan - Coman ili Clauss, Pavard, Saliba, Kimpembe, Digne - Tchouaméni, Rabiot - Griezmann - Nkunku, Benzema ili Ben Yedder.

VIDEO Dosta promjena uoči utakmice s Francuzima

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider