Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv poredak

Bayernov stroj za golove odgovorio na škakljivo pitanje: "Ovo je pet najboljih centarfora na svijetu"

Robert Lewandowski nabrojio je u ovom trenutku, po njegovu mišljenju, pet najboljih centarfora na svijetu...

Robert Lewandowski (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dok se Bayern priprema za nastavak Bundeslige i gostovanje u Berlinu kod Uniona, njegov najbolji napadač Robert Lewandowski odgovorio je na jako škakljivo pitanje.

„Da nabrojim pet najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku? Hm, doista teško pitanje“, isprva je kazao Lewandowski u razgovoru za Goal.com, no ipak se otvorio:

„Ako govorimo o klasičnim devetkama, onda bih izabrao Karima Benzemu, Timu Wernera, Luisa Suareza, Sergija Aguera i Kyliana Mbappea.“

gol expired Derbi za prvaka gledat će cijeli svijet: Poznato kada će Bayern na noge Borussiji Dortmund divider

Poljak je pohvalio i mladog Norvežanina Erlinga Haalanda koji je postigao 12 golova u 11 utakmica otkako je prešao iz Salzburga u Borussiju Dortmund.

„On je ogroman potencijal, ali za njega još ima vremena. Ne želim staviti na njega dodatan pritisak bombastičnim izjavama. Ako nastaviti naporno raditi, može se još poboljšati i ući u sami vrh“, smatra Lewandowski.

Mladi Norvežanin na meti je Real Madrida, koji je svojevremeno također bio zainteresiran i za poljskog napadača.

gol expired Sudar strašnih UFC nokautera: Hoće li Overeem opet morati direktno u bolnicu? divider

„Mislim da bi za Haalanda bilo najbolje da još koju godinu ostane u Bundesligi i nastavi se razvijati, a tek onda da napravi sljedeći korak“, kaže Lewandowski koji je ove sezone briljirao u dresu Bayerna.

U 33 utakmice u svim natjecanjima postigao je 39 golova i upisao pet asistencija. Ima 31 godinu, no i dalje je silno motiviran, gladan golova i trofeja.

Iako bi ga mnogi željeli vidjeti u svojim redovima, Lewandowski bi mogao zaključiti karijeru u najtrofejnijem njemačkom klubu.

Lewandowskom istječe ugovor s Bayernom u ljeto 2023. Budući da živi iznimno sportski i gotovo fanatično brine o svojem tijelu i kondiciji, po čemu je vrlo sličan Cristianu Ronaldu, može se očekivati da će još dugo biti u vrlo dobroj formi te da će najvjerojatnije produljiti ugovor s Bayernom.

Nova pravila u UFC-u

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider