FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na što biste se vi kladili?

Sudar strašnih UFC nokautera: Hoće li Overeem opet morati direktno u bolnicu?

Ove nedjelje od 3 sata GOL.hr vam donosi izravni prijenos nove borbe Alistaira Overeema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Alistair Overeem glavna je zvijezda sljedećeg UFC Fight Nighta, koji se kao treći u nizu UFC-ovih evenata u samo tjedan dana održava ove nedjelje po hrvatskom vremenu u Jacksonvilleu na Floridi.

Od 3 sata ujutro na GOL.hr-u možete ove nedjelje gledati izravni prijenos, dok je snimka poslije 22 sata u programu Nove TV.

Protivnik Overeema sjajni je nokauter Walt Harris, koji se vraća borbama nakon gotovo godinu dana. Tada je nokautirao Alekseja Olejnika, a u 12 pobjeda prije toga sve je ostvario nokautom ili tehničkim nokautom.

Nokaut Harrisa (Foto: GOL.hr) Hoće li zastrašujući UFC-ov nokauter opravdati očekivanja kladionica na ujednačenom eventu? divider

Iako je Overeem upisao u karijeri čak 23 takve pobjede, Harris je ipak favorit svjetskih i hrvatskih kladionica. Takav će status sigurno dodatno motivirati nizozemsku legendu koja je svoju posljednju borbu neslavno završila.

U prosincu ga je u bolnicu poslao Jairzinho Rozenstruik pred sam kraj meča u kojem je Overeem trebao pobijediti na bodove. No umjesto podignute ruke The Reem je morao u bolnicu i prije proglašenja pobjednika.

Četiri sekunde prije isteka borbe na pet rundi sjeo je jedan očajnički Rozenstruikov koji je napravio veliku štetu na Overeemovu licu te mu rasjekao usnicu praktički do nosa. Hoće li Overeem postati nova Harrisova žrtva, kako misle kladionice, ili će se još jednom vratiti na pobjednički put? Na što biSTE se vi kladili?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider