Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nahvalio i Sahitija

Leko: ''Awaziem je sigurno jedan od najboljih stopera lige kada je fokusiran''

Trener Hajduka Ivan Leko bio je zadovoljan predstavom svojih nogometaša nakon slavlja protiv Osijeka.

Leko i Tomas (Foto: Duje Klarić/Cropix)

Hajduk je relativno lagano slavio 3:0 protiv Osijeka u 34. kolu SuperSport HNL-a. Izabranici Stjepana Tomasa danas nisu bili na razini, jednostavno nisu mogli ozbiljnije zaprijetiti vratima Splićana.

Bijeli su velik dio posla odradili na otvaranju drugog poluvremena kada su ubacili u brzinu više i s dva pogotka odveli utakmicu u mirne vode.

Trener Leko bio je zadovoljan predstavom svojih mladića nakon utakmice.

Slavlje igrača Istre Luda završnica u Puli: Bebek dosudio penal pa VAR poništio i pokazao na indirekt divider

''Bila je dobra utakmica, ali mislim da nije najbolja otkad sam tu. Kada dobiješ lako protivnika koji je osvojio sedam od devet bodova, to je dobro. Posebno mi se svidjelo 20-30 minuta drugog poluvremena. Čestitam momcima, u situaciji gdje ne možemo ni gore ni dolje treniraju dobro. Hvala ljudima što su na ovo vrijeme došli bodriti ekipu. Idemo se odmoriti i pripremiti za ključnih deset dana'', rekao je strateg Bijelih.

Daniel Levy Muke po Tottenham se nastavljaju: Njihovu klupu odbio je glavni kandidat divider

Awaziem je danas postigao čak peti pogodak u sezoni, zaista briljantna brojka za jednog stopera, a Sahiti je nastavio s odličnim predstavama kojima je privukao velik interes diljem Europe prije ozljede.

''To su dvojica igrača koji su brzi i eksplozivni, to je moderan nogomet. Awaziem je sigurno jedan od najboljih u ligi. Ima mana, ali kada je fokusiran onda je dobar. Sahiti je igrač modernog nogometa'', tvrdi Leko.

Koliko ste mirni pred finale Kupa?

Ante Budimir Ante Budimir zabio u pobjedi Osasune: To mu je šest gol ove sezone divider

''Miran sam kad vidim da se daje sve od sebe, trenira, živi, da se ljudi dignu i idu leći s Hajdukom. Nama je ključno to finale. Što će se u toj utakmici dogoditi ja to ne znam. Imali smo i nekih boljih momenata, ali kada dobiješ 3-0 onda se sve briše'', zaključio je 45-godišnjak na klupi Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider