Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potraga se nastavlja

Muke po Tottenham se nastavljaju: Njihovu klupu odbio je glavni kandidat

Tottenham je sve dalje o mjesta koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone, a da stvar bude gora prvi kandidat za preuzimanje njihove klupe, Julian Nagelsmann, odbio je ponudu kluba i neće ih voditi sljedeće sezone.

Daniel Levy (Foto: Afp)

Julian Nagelsmann više nije opcija za klupu Tottenhama, javljaju engleski mediji. Bivši strateg Bayerna iznenađujuće da dobio otkaz nakon afere sa curenjem taktičkih zamisli u medijima i nakon toga je bez posla.

Prvotno se povezivao sa preuzimanjem Chelsea, no naglo se povukao iz razgovora zbog neslaganja sa klupskom politikom. Kada već nije naslijedio Tuchela počelo ga se povezivati sa klupom Chelseaijevog gradskog rivala Tottenhama, ali i tu je Nagelsamann naišao na probleme.

Nijemac se nije složio sa vizijom sportskog direktora Levya oko transfer politike i tu je puklo u dogovorima ovog dvojca. Tottenham će se sada okrenuti Carlu Ancelottiju i razvoju njegove situacije na klupi kraljevskog kluba. Ukoliko Real ne osvoji Ligu prvaka, don Carlo bi mogao biti otpušten, a Spursi se nadaju da će moći iskoristiti tu priliku.

Ostale alternative su Arne Slot koji suvereno vodi Feynoord prema naslovu prvaka Nizozemske, Brightonov De Zerbi te Luis Enrique, bivši trener Barcelone i španjolske reprezentacije.

Tottenhamu trenutno ne ide najbolje. U 36. kolu ih je savladala Aston Villa te se bodovno izjednačila s njima. Iz komforne situacije u kojoj su bili za vrijeme Conteovog mandata Spursi su se doveli u situaciju da strepe hoće li uopće igrati Konferencijsku ligu iduće sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider