Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počelo je slavlje

Pljušte reakcije na Liverpool: Zanimljivim objavama oglasio se i Lovren koji se upisao u povijest

Hrvatska je dobila prvog prvaka Engleske u povijesti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nakon 30 godina osvojio naslov prvaka Engleske. Do matematičke potvrde pogurao ih je Chelsea pobjedom protiv Manchester Cityja 2:1.

Reakcije na dugoočekivani trofej Redsa nije trebalo dugo čekati, a oglasio se i stoper Liverpoola Dejan Lovren. On se upisao u povijest kao prvi Hrvat koji je osvojio Premierligu.

Član šampionske momčadi bio je i Andrej Kramarić dok je bio u Leicesteru, ali budući da je, prije odlaska na posudbu u Hoffenheim, odigrao samo dvije utakmice za Lisice, nije ispunio kriterij od minimalno pet ligaških utakmica potrebnih za dobivanje medalje.

gol expired Došao je i taj dan: Chelsea srušio Manchester City, Liverpool je prvak Engleske! divider

Lovren je bio aktivan na Twitteru tijekom utakmice u kojoj je Liverpoolu za naslov bio dovoljan remi. Štopao je vrijeme do kraja utakmice - na poluvremenu je objavio 45', pa 10' pred kraj utakmice i na kraju samo: "Amen."

Mnogi navijači Liverpoola zasigurno se mogu poistovijetiti s tim - nestrpljivo su čekali, a onda doživjeli veliko olakšanje nakon posljednjeg zvižduka. Društvene mreže instantno je preplavila lavina reakcija, neke od njih pogledajte u nastavku.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider