Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šepajući napustio travnjak

Betis bez ponajboljeg igrača na Dinamo? Bivšeg suigrača Luke Modrića čeka pauza

Nogometaši Betisa remizirali su 1:1 s Getafeom na domaćem terenu u 23. kolu La Lige.

Isco i Modrić 2016. godine (Foto: Afp)

Skorašnji suparnik zagrebačkog Dinama u Konferencijskoj ligi, Real Betis je pred 53.000 gledatelja odigrao 1:1 protiv Getafea u susretu 23. kola španjolskog prvenstva.

Bila je to nervozna utakmica sa skoro 30 prekršaja i čak 11 žutih kartona.

Odegaard i Martinelli Arsenal savladao Liverpool uz Alissonovu najgoru utakmicu karijere, nova blamaža Chelseaja divider

Gosti su poveli u osmoj minuti golom Masona Greenwooda iz jedanaesterca kojeg je skrivio Abner. Jaime Mata je u 23. minuti bio korak do izjednačenja, no pogodio je stativu. Ipak izjednačio je Isco, također iz kaznenog udarca u 35. minuti.

U nastavku susret je bilo nekoliko zanimljivih situacija na obje strane, ali ne i golova. Zanimljivo, utakmica je trajala ukupno 108 minuta, odigrano je po devet minuta nadoknade u oba poluvremena.

Više ih brine ozljeda Isca

Domaći sastav više od rezultata brine ozljeda Isca, koji je zamijenjen u 82. minuti utakmice i šepajući je napustio teren.

31-godišnjak je ove sezone uhvatio staru formu, u 28 nastupa za Andalužane upisao je šest pogodaka i pet asistencija, a moguće je da će preskočiti susret s Dinamom.

Sergej Jakirović Jakirović najavio nova pojačanja i zadovoljno zaključio: ''Mogli smo zabiti i više, ali Banić je bio fenomenalan'' divider

Betis je ovim rezultatom zadržao osmu poziciju sa 35 bodova, dok je Getafe dvije stepenice niže sa 30 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider