Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to na dvije pozicije

Jakirović najavio nova pojačanja i zadovoljno zaključio: ''Mogli smo zabiti i više, ali Banić je bio fenomenalan''

Trener Dinama Sergej Jakirović napokon može biti zadovoljan predstavom svojih igrača.

Sergej Jakirović (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Nogometaši Dinama svladali su Goricu 2:0 u 21. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru. Zagrepčani su izgledali zaista raspoloženo od prve minute susreta, za razliku od nekoliko prijašnjih predstava.

Strijelci za Modre su bili Martin Baturina u 33. minuti i Dario Špikić u 73. minuti. Ironično, ponajbolji igrač susreta dolazi iz redova Gorice, vratar Turopoljaca Ivan Banić upisao je nevjerojatnih 13 obrana i tako spasio svoju momčad od težeg poraza.

Bad Blue Boys Bad Blue Boys se transparentom žestoko obratili Brekalovom menadžeru divider

Nakon utakmice Sergej Jakirović je stao pred kamere MaxSporta.

"Jako sam zadovoljan kako su momci odigrali. Držali smo se plana, mogli smo zabiti i više do dva gola da Banić nije bio fenomenalan. Pokušali smo promijeniti neke stvari koje u prva dva kola nisu bile dobre i uspjeli smo. Izdominirali smo, uvijek ti na 1:0 može nešto zalutati, ali danas smo bili baš dobri", rekao je Jakirović pa najavio nova pojačanja:

"Prvo moraju proći liječnički pregled, ali to je sasvim normalno u nogometu. Vidjet ćemo što će biti s Kouaom, to nije još gotovo koliko ja znam. Nije Kouao još otpao, radimo neki model s Metzom u smislu broja nastupa, da ga toliko plaćamo. Tražimo još igrače na dvije pozicije. Stoper nam treba. Nećemo uzimati igrače reda radi, samo igrače koji nas mogu pojačati."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider