Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osramotio klub i nacionalni dres

Kazna Manchester Cityja za seks-skandal neće biti ništa u usporedbi s kaznom izbornika Engleske

Manchester City kaznit će Kylea Walkera novčano zbog seks-skandala, no najgoru kaznu branič će dobiti od engleskog izbornika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim što će ga Manchester City kazniti novčanom kaznom od oko četvrt milijuna eura zbog kršenja pravila samoizolacije, Kyleu Walker prijeti puno oštrija kazna izbornika Engleske Garetha Southgatea. Engleski mediji raspisali su se da Walker više neće nikada zaigrati za Englesku dok god je Southgate izbornik.

gol expired U Madridu tvrde: Real ne želi povratak Ronalda i zbog onog što je napravio Modriću divider

Podsjetimo, Walker je prošlog tjedna u svoj dom doveo dvije prostitutke i platio im oko 2000 funti za seks. Jedna od njih ga je fotografirala i tabloidu prodala fotografije i priču kako je došlo to te situacije. Manchester City odmah je pokrenuo postupak protiv svog braniča koji je svojim ponašanjem naštetio ugledu kluba.

S obzirom na to da je bio jedan od ključnih igrača momčadi Garetha Southgatea prošlog ljeta kada je Engleska dogurala do polufinala Svjetskog prvenstva, u kojem ju je porazila Hrvatska 2:1 nakon produžetaka, Walker je svojim ponašanjem naštetio i ugledu reprezentacije.

gol expired Djevojka skinula rekord Cristiana Ronalda u trbušnjacima: "Dao je sve od sebe" divider

Engleski mediji prenose da izbornik Gareth Southgate, koji od svojih igrača traži da svojim ponašanjem budu primjer drugima, nema namjeru više pozivati Walkera u reprezentaciju. Southgate je sam odlučio srezati svoju plaću koju prima od Engleskog saveza kako bi mu pomogao da prebrodi krizu izazvanu koronavirusom.

Tim činom htio je potaknuti i druge engleske nogometaše da naprave isto, no zasada se u Engleskoj mnogi nisu baš isprsili u borbi protiv virusa koji posljednjih dana jako pogađa Ujedinjeno Kraljevstvo.

Čak i da ga više ne pozove u reprezentaciju, Southgate na poziciji desnog beka ima dva rješenja. Jedan od njih je sjajan bek Liverpoola Trent Alexander-Arnold, a drugi bek Manchester Uniteda Aaron Wan-Bissaka.

Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP) Kada predsjednik UFC-a poludi: "Osigurao sam privatni otok. Borci neće znati kamo putuju" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider