FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
eventi će biti svaki vikend

Kada predsjednik UFC-a poludi: "Osigurao sam privatni otok. Borci neće znati kamo putuju"

Predsjednik UFC-a nije se obeshrabrio kada je naišao na brojne kritike zbog nastavka organiziranja eventa u jeku pandemije koronavirusa.

Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je, kako je i obećao, popis borbi za UFC 249 koji će se održati u noći s 18. na 19. travnja. No osim samog popisa borbi na eventu, koji će predvoditi Tony Ferguson i Justin Gaethje, White je otkrio i nekoliko velikih stvari koje je UFC pripremio u doba kada je koronavirus blokirao kompletan sport.

gol expired UFC održao svoju riječ: Ipak je složen opaki event s jednom borbom za naslov prvaka divider

Ne samo da će održati event 18. travnja, White je obećao da će u iduća dva mjeseca svakog vikenda organizirati borbe na toj istoj lokaciji, a nakon toga će uključiti i borce iz inozemstva koji trenutačno nemaju pravo izlaska iz svojih domovina. Za te međunarodne borbe White je osigurao privatni otok!

"Mjesto gdje će se održati event 18. travnja rezervirao sam na iduća dva mjeseca. Osim toga osigurao sam i privatni otok. Imam otok. Infrastruktura se trenutačno postavlja i na tom otoku ćemo organizirati međunarodne borbe. Kada počnemo s eventom 18. travnja, nastavit ćemo pumpati evente, domaće i međunarodne", otkrio je Dana White, koji i dalje skriva lokaciju na kojoj će se održati UFC 248 te otkriva da ni sami borci neće znati kamo idu na dan putovanja.

gol expired I ona se odazvala popularnom izazovu: Teško je bilo ostati koncentriran na brojenje divider

"Dovest ćemo sve borce na jedno mjesto i onda ćemo ih prevesti na tu lokaciju. Ni oni sami neće znati kamo idu", kazao je White.

Kritike zbog nastavka organiziranja borbi pod kojima se našao očito nisu pokolebale predsjednika UFC-a. Štoviše, samo su ga dodatno motivirale da u jeku pandemije koronavirusa osigura lokacije eventa na kojima se borbe nesmetano mogu održavati iz tjedna u tjedan.

gol expired Djevojka skinula rekord Cristiana Ronalda u trbušnjacima: "Dao je sve od sebe" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider