Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
svi su pali osim modrih

Kvartovski klub je noćna mora za favorite: Rudeš u svom duhovitom stilu najavio rušenje Dinama

Neobične najave utakmica već su postale zaštitni znak kluba iz zapadnog dijela Zagreba.

Igrači Rudeša (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Rudeš je pravi proljetni hit domaćeg nogometnog prvenstva. Kvartovski klub iz zapadnog dijela Zagreba u nizu je od tri uzastopne pobjede kojima je osigurao ostanak među elitom, a posebno su opasni za teškaše hrvatskog nogometa.

Ovog su proljeća srušili Rijeku, Osijek i već drugi put u sezoni Hajduk; nedostaje im samo skalp Dinama, a priliku za upotpunjavanje kolekcije imate će u ponedjeljak 14. svibnja.

Rudeš u predzadnjem kolu dočekuje Dinamo na Kranjčevićevoj; vodećem Dinamu je to vrlo bitna utakmica, dok Rudeš može igrati potpuno rasterećeno.

Utakmicu pretprošlog kola protiv Hajduka najavili su vrlo originalnim i duhovitim promotivnim videom koji je postao pravi hit.

Rudeš je već postao prepoznatljiv po vrlo neobičnoj i zanimljivoj promociji svojih utakmica; stara nogometna izreka kaže da ''ne mijenjaš ekipu koja pobjeđuje'', pa su Rudešani nastavili u istom ritmu i uoči susreta s vjerojatnim novim prvacima.

Zvijezde novog spota su Toni Borevković, Karlo Kamenar i Einar Galilea. Oni uz kadrove velikih Rudešovih pobjeda križaju grbove Osijeka, Rijeke i Hajduka, a preostaje im samo Dinamo.

Vrlo jasna poruka Rudeša svojim istočnim susjedima. Iako Dinamu taj susret znači puno više, Rudešani će pokušati ostvariti još jednu veliku pobjedu i odgoditi Dinamovu proslavu naslova za zadnje kolo.

U tri ovosezonska susreta Dinamo je upisao dvije pobjede (3:2 i 2:0), dok je Rudeš jednom došao do boda (1:1).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider