Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doista originalno!

Rudeš ima hit: Pogledajte urnebesnu najavu utakmice s Hajdukom

NK Rudeš po mnogočemu je neobičan klub u hrvatskom nogometu.

Galerija Anderson Emanuel (Foto: Screenshot) Bouyan Feng (Foto: Screenshot) Karlo Kamenar (Foto: NK Rudeš)

Rudeš je po mnogočemu neobičan i unikatan klub za hrvatske pojmove, o čemu govori i njihov slogan "Totalno drukčiji od drugih". Klub iz istoimenog zagrebačkog kvarta surađuje sa španjolskim prvoligašem Deportivo Alavesom, njihov je trener Španjolac, postava prilično internacionalna za naše pojmove, a imaju i esport sekciju. 

Osim na nogometnom terenu, Rudeš se ističe i izvan njega. Posebno se to odnosi na njihovu promociju na društvenim mrežama, kakvu rijetko viđamo od ostalih hrvatskih klubova.

U Rudešu se ne boje poigrati i kreirati neobične sadržaje kojima promoviraju klub. Zadnji je njihov uradak promotivni video za nedjeljnu utakmicu protiv Hajduka, koji je privukao pozornost zbog originalnog i duhovitog pristupa.

Rudešani tako najavljuju utakmicu uz taktove pjesme Divljih jagoda ''Krivo je more''; dok dvojica pjesmu izvode na gitarama, jedan drijema i prisjeća se velike jesenske pobjede 3:2 na Poljudu.

Nije ovo prvi put da Rudešani stvaraju slične sadržaje. Ranije je prvi Kinez u povijesti Prve HNL Bouyan Feng zasvirao u tamburaškom sastavu, dok je Karlo Kamenar krotio Dinamova lava.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider