Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rakitiću 20 minuta

Vratilo se najskuplje pojačanje u povijesti kluba: Barca povela i ispustila pobjedu

Šareni sastav Barcelone nije uspio doći do pobjede u Vigu.

Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je posljednjih 20 minuta za Barcelonu koja je u prvoj utakmici osmine finala Španjolskog kupa na gostovanju kod Celte u Vigu igrala 1:1 (1:1).

Barcelona, za koju u ovoj utakmici nisu nastupili Lionel Messi, Luis Suarez i Andres Iniesta, povela je u 15. minuti golom Josea Arnaiza, a na 1:1 poravnao je Pione Sisto u 31. minuti. 

Utakmicu je obilježio povatak Ousmanea Dembela, najskupljeg pojačanja u povijesti kluba za koje je Barcelona Borussiji Dortmund platila najmanje 105 milijuna eura. Mladi Francuz ozlijedio se još u rujnu; nakon pauze od četiri mjeseca ušao je u 72. minuti, ali nije uspio donijeti prevagu na terenu i odvesti Barcelonu do pobjede.

Uzvratni susret na Camp Nou igrat će se 11. siječnja.

VIDEO -----> Celta Vigo - Barcelona 1:1

Istovremeno je Leganes na svom terenu svladao Villarreal sa 1:0, dok su od 21 sat svoje prve utakmice započeli drugoligaš Numancia i Real Madrid te Espanyol i Levante.

Još u utorak je madridski Atletico kao gost svladao trećeligaša Lleidu sa 4:0, Alaves je također kao gost svladao još jednog trećeligaša Formenteru sa 3:1, Sevilla je na gostovanju bila bolja od drugoligaša Caziza sa 2:0, dok su Las Palmas i Valencia igrali 1:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider