Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoka pobjeda Atletica

Costa se vratio sa stilom: Zabio za pet minuta i "zakačio" se s protivnikom

Susrete osmine finala Kupa kralja obilježio je povratak Diega Coste u stari klub.

Diego Costa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Atletico Madrida napravili su veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale španjolskog Kupa kralja nakon što su u prvom susretu osmine finala na gostovanju pobijedili trećeligaša Lleidu Esportiu 4:0.

Golove za goste zabili su Diego Godin (33), Fernando Torres (37), Diego Costa (69) i Antoine Griezmann (90+2).

Diego Costa je povratnik u Atletico nakon što je četiri godine proveo u redovima Chelsea. Brazilac sa španjolskom putovnicom napustio je Atletico u srpnju 2014. za 40 milijuna eura, a sada se vratio u klub za 65 milijuna eura.

Povratnički gol za Atletico zabio je samo pet minuta nakon ulaska u igru. Samo minutu kasnije privremeno je izašao zbog ozljede, a vrlo brzo po povratku na teren zabilježio je i prvi sukob s protivničkim igračem kada se ''zakačio'' sa stoperom Enekom Satrusteguijem.

Večeras je stigao do 65. gola u dresu Atletica. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

VIDEO -------> Lleida Esportiu - Atletico Madrid 0:4

U još jednom susretu prvoligaša i trećeligaša u Kupu kralja Alaves je s 3:1 pobijedio Formenteru. 

Novi trener Seville Vincenzo Montella imao je uspješan start na klupi andaluzijskog kluba. Njegova je momčad s 2:0 pobijedila Cadiz, drugu momčad druge lige. Strijelci su bili Nolito (9) i Jesus Navas (23).

Zadnja momčad Primere Las Palmas bila je na korak do iznenađenja protiv trećeplasirane Valencije. Poveli su golom Jonathana Callerija u 36. minuti, ali Rodrigo je u 85. zabio vrijedan gol za Šišmiše i osigurao pozitivan rezultat za uzvrat na njihovoj Mestalli.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider