Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovačiću pola sata

Real se dugo mučio protiv drugoligaša pa na kraju uvjerljivo slavio

Real je u osmini finala Kupa kralja na gostovanju pobijedu Numanciju 3:0, ali utakmica je riješena tek na samom kraju.

Slavlje Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je posljednjih pola sata za madridski Real koji je u prvoj utakmici osmine finala Španjolskog kupa kao gost sa 3:0 (1:0) svladao drugoligaša Numanciju.

Real je sve do same završnice vodio samo sa 1:0 golom Garetha Balea (35-11m) s bijele točke, no potom su Isco (89-11m) iz još jednog jedanaestercaerca i Borja Mayoral (90+1) doveli Real na korak do prolaska u četvrtfinale.

Luka Modrić je, kao i ostale najveće zvijezde Reala, pošteđen gostovanja u Soriji. Uzvrat će biti 10. siječnja u Madridu.

Ranije u četvrtak Ivan Rakitić je odigrao posljednjih 20 minuta za Barcelonu koja je u prvoj utakmici osmine finala na gostovanju kod Celte u Vigu igrala 1:1 (1:1). Barcelona, za koju u ovoj utakmici nisu nastupili Lionel Messi, Luis Suarez i Andres Iniesta, povela je u 15. minuti golom Josea Arnaiza, a na 1:1 poravnao je Pione Sisto u 31. minuti. Uzvratni susret na Camp Nou igrat će se 11. siječnja.

U četvrtak je još Leganes na svom terenu svladao Villarreal sa 1:0, dok je Levante kao gost sa 2:1 nadigrao Espanyol.

Još u utorak je madridski Atletico kao gost svladao trećeligaša Lleidu sa 4:0, Alaves je također kao gost svladao još jednog trećeligaša Formenteru sa 3:1, Sevilla je na gostovanju bila bolja od drugoligaša Caziza sa 2:0, dok su Las Palmas i Valencia igrali 1:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider