Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ikona HNL-a

Krstanović za Dnevnik Nove TV nakon 100. gola u HNL-u: Skromni div planira zabijati i dogodine

U svom posljednjem ovosezonskom nastupu u Koprivnici, Slaven Belupo pobijedio je Inter 3:1. No, za priču se pobrinuo sjajni napadač Ivan Krstanović, koji je stigao do velikog jubileja - svog 100. pogotka u hrvatskom prvenstvu.

Vjerovali ili ne, ali točno na današnji dan prije 12 godina tada cijenjeni prvoligaš Zagreb iz Posušja je doveo 196 centimetra visokog napadača Ivana Krstanovića, a taj isti golgeter golmanske konstitucije jučer je postigao svoj 100. HNL pogodak.

Ikono, čestitamo!

"Hvala lijepa na čestitkama, stvarno predobar osjećaj."

Taj gol je pao a kako drugačije nego iz 11-erca?

"Pa da, pitali su me kako bih želio postići 100. pogodak, ja sam baš rekao iz 11-erca i ostvarila mi se ta želja.''

Golove posvetio obitelji

Jubilarnu stotku proslavio je fotografijom obitelji na majici ispod dresa. Vjerojatno posveta ide njima?

"Da, za suprugu, sina i kćerkicu malu koja ima 7 mjeseci, njima sam posvetio te pogotke."

gol expired Atalanta zapela u Veroni, Pašalić ovaj put nije bio efikasan: Velika pogreška bivšeg dinamovca divider

A put do 100 HNL pogodaka izgledao je ovako. U Zagrebu je bio i najbolji strijelac lige, a ukupno je poentirao 31 put. Za Dinamo i Rijeku suparničke mreže pogađao je 17 odnosno 16 puta, dok je preostali set do okrugle stotke ubilježio u dresovima Zadra, Lokomotive i, jasno, Slaven Belupa.

"Bilo mi je predivno u svim klubovima gdje sam igrao. Ljudi su bili korektni i bez svih tih klubova ne bih uspio doći do ovoga."

Zanimljivo, najviše je zabijao protiv Hajduka i Istre, po 13 pogodaka.

Figueiredo ugušio Benavideza Deiveson Figueiredo novi je UFC prvak: Zastrašujuća izvedba Brazilca! Poraženi Benavidez ostao bez svijesti divider

"Svi me pitaju: 'Kako Hajduku, koji je motiv?' A ja svaku utakmicu se pripremim isto, tako da i za Hajduk, ali evo, ispalo je da mi stvarno Hajduk i Istra dobro leže."

Dogovorio još jednu sezonu u Slaven Belupu

To vam je Ivan Krstanović, skromni nogometni div za kojeg je teško pomisliti da može povikati na suigrača. Ali, iznenadili smo se...

"Na terenu možda nekad znam eksplodirati, ali više slučaja bodrim svoje suigrače i dajem im savjete, tako da sam miran."

gol expired Pljušte reakcije na nevjerojatan rasplet i sretnog Bilića: Englezi se sprdaju, čeka nas ludnica divider

Kako izgleda kada vi eksplodirate?

"A znaju moji suigrači da znam nekada viknuti, tako da pitajte njih."

Od pitanja, ostaje još samo vidjeti hoće li Krstanović već sljedeće sezone preskočiti Miljenka Mumleka i Joška Popovića i plasirati se na treće mjesto najboljih strijelaca u povijesti HNL-a iza nedostižnog dvojca Vugrinec - Cvitanović ?

"Dogovorio sam još godinu dana u Belupu, ali nisam još potpisao. Vidjet ćemo da li mogu doći do trećega mjesta. Sigurno je dostižno 111 pogodaka, još 12 da prijeđem, tako da vjerujem da mogu to dostići."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider