Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nešto se događa"

Misteriozan sukob u svlačionici Reala: Velika zvijezda razbjesnila Zidanea

Jedan misteriozni detalj nije ostao nezamijećen na utakmici Reala i Manchester Cityja u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kriza na Santiago Bernabeuu ne jenjava. Uoči El Clasica Real je dobio još jednu pljusku. Izgubio je 2:1 na svojem bunjištu od Guardiolina Manchester Cityja u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a u nedjelju mu na noge stiže Barcelona.

Drugi poraz zaredom, treći u posljednjih pet utakmica. U posljednje tri domaće utakmice Real je dvaput izgubio i jednom remizirao. Dovoljno podataka da se predoči u kakvoj su krizi Kraljevi.

gol expired Procurio novi dres Barcelone: Nema više ''hrvatskog'' dizajna, navijači oduševljeni divider

Naravno da je još jedan poraz od mrskog suparnika Pepa Guardiole najviše zasvrbio Madriđane. Eventualni poraz od Barcelone u El Clasicu jamačno bi prelio čašu strpljenja Realovih navijača. U tom slučaju moglo bi biti svašta.

Kao i uvijek u ovakvim situacijama, madridski mediji zasipaju kritikama momčad i trenera. Traži se svako napuknuće u odnosima između Zidanea i svlačionice.

gol expired Real na rubu kolapsa: Što se dogodilo s momčadi koja je donedavno bila neustrašiva? divider

Jedan detalj nije ostao nezamijećen. Jedan od senatora šampionske momčadi Toni Kroos ostao je na klupi protiv Cityja čitavu utakmicu. Još više čudi što uopće nije izašao na zagrijavanje. Dakle, očito je da nije bilo predviđeno da uđe u igru ni pod razno.

gol expired Publika na Santigao Bernabeu ga ne može smisliti, ali on vlada institucijom Madrida divider

Odmah su počele spekulacije da je Nijemac pao u nemilost Zinedinea Zidanea. Glasine o sukobu još su se više zakotrljale kada su fotoreporteri u miks-zoni nakon utakmice uhvatili Kroosa kako srdačno razgovara s Guardiolom. Tako nasmiješen i raspoložen dugo nije viđen u razgovoru sa Zidaneom, što bi bilo puno logičnije jer mu je on trener.

Tko će slaviti u El Clasicu ove nedjelje u Madridu?

Ukupno glasova:

Zidaneu to ugodno ćaskanje u utrobi Bernabeua nakon gorkog poraza navodno nije dobro sjelo. Kruže glasine da je Francuz to shvatio kao Kroosovu otvorenu provokaciju. Da se nešto događa, otvoreno sumnja i bivši Realov igrač i analitičar Cadene SER Alvaro Benito.

"Kroos nije ni izašao na zagrijavanje, a logično je bilo očekivati da ga se drži u pripremi. Vidio sam što je poslije utakmice Zidane pričao na televiziji i sve mi govori da se tu nešto događa", kazao je bez uvijanja Benito, koji je glavninu karijere proveo u drugoj momčadi Reala.

Predrag Mijatović EKSKLUZIVNO iz Madrida: Peđa Mijatović o Modrićevoj Zlatnoj lopti i mogućem okršaju Hrvatska - Srbija divider

U posljednje četiri utakmice Kroos je prosijedio na klupi čak dvije. Budući da nema problema s ozljedom te da se nije imao gdje umoriti, logično je očekivati da će biti u prvoj postavi za El Clasico. Osim ako se nešto doista ne događa...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider