Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Živi tjedan iz snova

VIDEO Novi Vatreni najavio dvoboj protiv Dinama: "Reprezentacija? PAOK mi je prioritet"

U četvrtak se na rasprodanom Maksimiru igra dvoboj Dinama i PAOK-a, a policija ništa ne prepušta slučaju.

Reporter Saša Lugonjić za Dnevnik Nove TV javio se iz Maksimira pred sutrašnju utakmicu Dinama i PAOK-a u osmini finala Konferencijske lige.

Grčka momčad je doputovala u Zagreb tek u poslijepodnevnim satima, već ranije su odlučili da neće trenirati na Maksimiru, a pred okupljene novinare su izišli trener Razvan Lucescu i hrvatski vratar Dominik Kotarski.

PAOK se ovog vikenda vratio na prvo mjesto grčkog prvenstva, tamo traje neizvjesna borba za prvaka koja se vodi između četiri kluba, a u Zagreb su stigli bez važnog braniča i napadača:

"Kao momčad smo puno napredovali od početka natjecanja, skupili smo puno iskustva i samopouzdanja. Istovremeno, imamo veliki motiv za proći dalje u ovom natjecanju", kazao je Lucescu koji je pohvalio Dinamo, ali vjeruje u svoju momčad.

Kotarski je pak jedan od najvažnijih igrača grčke momčadi, a ovo mu je tjedan iz snova. Po prvi je put pozvan u hrvatsku nogometnu reprezentaciju za međunarodni turnir u Abu Dhabiju, a čeka ga i dvoboj protiv njegovog kluba:

"Lijep tjedan, poziv u reprezentaciju je velika čast. Imamo još dva tjedna do toga, puno klupskih obaveza i utakmica, to mi je prioritet. Bez dobrih utakmica, sigurno ne bi dobio poziv za reprezentaciju", rekao je Kotarski.

"U Zagreb smo došli po dobar rezultat, poštujemo Dinamo, rade jako dobre stvari u Europi, ali vjerujemo u sebe".

Dodajmo kako je policija ovu utakmicu proglasila utakmicom srednjeg rizika, jer nema navijača grčke momčadi. Očekuje se da će sve proteći mirno i bez incidenata.

Dion Drena Beljo Može li Beljo prijeći u Dinamo? "On je najbolji mladi hrvatski napadač, a Modri su uvijek dobra opcija" divider

Sergej Jakirović Jakirović progovorio o neugodnom podatku uoči PAOK-a: "Taj podatak sve govori" divider

Interventna policija na Maksimiru Grčki novinar doputovao u Zagreb pa se osvrnuo na policiju: "Nešto se slično dogodilo u Splitu" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider