Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao je iznenađen

Grčki novinar doputovao u Zagreb pa se osvrnuo na policiju: "Nešto se slično dogodilo u Splitu"

U četvrtak se igra prvi susret osmine finala Konferencijske lige Dinamo - PAOK od 21 sat na Maksimiru.

Interventna policija na Maksimiru (Foto: Goran Mehkek/Screenshot)

Grčka delegacija doputovala je u Zagreb na susret osmine finala Konferencijske lige Dinamo - PAOK koji se igra na Maksimiru. 

Ovo je treći put da momčad iz Soluna gostuje u hrvatskoj prijestolnici, a već pri slijetanju u zagrebačku zračnu luku dočekale su ih jake policijske snage. Apsolutno se ništa ne želi prepustiti slučaju, naročito nakon incidenata u prošlosti.

U 2010. godini, kad su Dinamo i PAOK igrali u skupinama Europske lige, navijači su presreli i napali autobus s grčkom delegacijom, a ljetos je pak na ulicama Atene izbio strašan sukob u kojem je jedan navijač AEK-a izgubio život.

Policija je sigurno prepratila grčku delegaciju, a cijelim putem do hotela bili su raspoređeni brojni policajci, što je novinara Gazzette Stavrosa Soudoulidisa podsjetilo na scene iz Splita prošlog ljeta.

"Nešto se slično dogodilo prošlog kolovoza u Splitu, gdje je PAOK igrao protiv Hajduka, jer Hrvati žele izbjeći i najmanju stvar te su uvijek uz momčad i novinare", poručio je novinar Gazzete.

PAOK na Maksimiru protiv Dinama 2010. godine PAOK treći put gostuje u Zagrebu: Još pamte "zaleđeni Maksimir", a hrvatske vratare obožavaju divider

Daniele Orsato na utakmici Hrvatske i Argentine Službeno je: Strani elitni suci stižu u HNL! HNS zamolio UEFA-u da ne šalje suce iz ovih triju država divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🗣: "Moramo biti bolji. Pobijedili smo, ali Hrvatska mora bolje." 🇭🇷💪

📸: Ranko Suvar/CROPIX
Modrić je do sada dijelio drugo mjesto sa svojim bivšim suigračem iz Real Madrida, Španjolcem Sergiom Ramosom s po 180 nastupa. Međutim, večerašnjim 181. nastupom u hrvatskom dresu, probio se na drugo mjesto vječne ljestvice europskih igrača. Na vrhu ostaje Cristiano Ronaldo s 214 nastupa u dresu Portugala.

Bravo kapetane! ❤🇭🇷

📸: Ronald Gorsic/CROPIX
Pobjeda nakon turbulentne završnice! BRAVO VATRENI!!! 🇭🇷❤️🔥💪

📸: Ranko Suvar / CROPIX
GOOOOOOOOOL!⚽️

Vatreni prelaze u vodstvo 30. golom Kramarića za Hrvatsku! BRAVO KRAMA! 🇭🇷❤️🔥

📸: Ronald Gorsic / CROPIX