Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić na Maksimiru

VIDEO Dinamov trener komentirao Sevillu i otkrio koga nije želio izvući u Europskoj ligi

Svi u Dinamovu stožeru željeli su još atraktivnije ime, on nije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Željko Kopić, komentirajući ždrijeb play-offa za plasman u osminu finala Europske lige, izjavio je da je Sevilla jako zahtjevan protivnik, ali da su "modri" pokazali da mogu igrati protiv svakoga.

"Sevilla je jako zahtjevan protivnik, izuzetno kvalitetna momčad. No, u prijašnjim sezonama Dinamo je pokazao da kada je u optimalnom stanju i u najvišoj razini pripreme, kvalitete i energije da može igrati protiv svakoga. Vjerujem da će do tog trenutka kada dođe utakmica momčad biti u stanju odgovoriti na sve zahtjeve protivnika. Nadam se da će se Dinamo prezentirati u najboljem svjetlu te da imamo šanse za prolazak dalje", kazao je Kopić na konferenciji za novinare, dodavši da je dobro što se druga utakmica igra u Maksimiru.

gol expired Sevillin "čudotvorac": "Kada vidiš ime Dinamo Zagreb, pomisliš da to nije bitna ekipa..." divider

U prvoj utakmici 17. veljače 2022. domaćin će biti Sevilla, a uzvrat će se igrati tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Novinare je zanimalo i koga je priželjkivao u ždrijebu.

gol expired Sjajna ekipa čeka Dinamo: Rakitić i društvo teški više od 400 milijuna eura, jedini ozbiljno prijete Realu divider

"Svi u stožeru navijali su za Barcelonu. Ja osobno nisam, volim vidjeti što ždrijeb donosi i na taj način se onda pripremati. Nisam posebno analizirao Sevillu pa da vam sada mogu iz rukava istresti sve. Volim ciljano pogledati utakmice koje me zanimaju zbog mojih trenerskih stvari, ali sam primarno fokusiran na klub i obveze u Dinamu", rekao je Kopić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider