Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pred dvoboj s Hajdukom

Kontroverzni gazda PAOK-a vratio se u Grčku nakon dvije godine: Nekoć prijetio sucu pištoljem

Ivan Savvidis vratio se u Grčku pred dvomeč Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige.

Ivan Savvidis (Foto: Afp)

Nogometaši Hajduka saznali su ime potencijalnog protivnika u play-offu Konferencijske lige, to će biti pobjednik dvoboja Rosenborg – Hearts, no prvo trebaju preskočiti grčki PAOK koji ovog četvrtka stiže na Poljud.

U najavi dvoboja prostrujala je zanimljiva informacija da se nakon dvije godine izbivanja iz Grčke, vratio kontroverzni vlasnik PAOK-a Ivan Savvidis, i to ravno iz Rusije.

No ondje se neće dugo zadržati, tek je stigao na kratki odmor s obitelji, a odsjest će u luksuznom resortu koji je u njegovom vlasništvu, piše grčki Sport 24.

Douglas Augusto Hajduku voda na mlin, PAOK prodaje ponajboljeg igrača? divider

Prije pet godina Savvidis je dospio u središte europske i svjetske javnosti jer je na utakmici protiv AEK-a upao na teren s pištoljem oko pojasa i prijetio sucu, koji je poništio pogodak njegove momčadi zbog zaleđa.

Sudac je zbog prijetnji prekinuo utakmicu, uplašeni protivnici su pobjegli u svlačionicu, a pogodak je na kraju ipak priznat. Bio je to dramatičan okršaj dva rivala za naslov prvaka, koji je na kraju otišao u ruke AEK-a za kojeg je tih godina igrao najbolji igrač Splićana, Marko Livaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider