Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čvrsta ruka

Kod Tudora nema labavo, zvijezdu poslao na hlađenje: ''Zahtjevan sam tijekom sat vremena treninga''

Igor Tudor odlučio je Portugalca Nuna Tavaresa izbaciti s treninga zbog nediscipline.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski stručnjak Igor Tudor poznat je po svojim strogim metodama rada, a izgleda da je strogoću na svojoj koži osjetio 23-godišnji Portugalac Nuno Tavares.

Danijel Pranjić Neslavan debi bivšeg Vatrenog na klupi novog kluba: Vodio 2:0 kod kuće pa izgubio! divider

Francuski L'Equipe prenio je da je Tudor neimenovanog igrača uputio ka svlačionici, a kasnije se otkrilo da se radi o Tavaresu. Riječ je o igraču na posudbi iz Arsenala koji je razljutio Tudora zbog nediscipline i manjka entuzijazma na treningu.

''U mom nogometu postoji jedna osobina, moraš trčati. Ako ne... Ako vidim jednog igrača da ne trči na treningu, reći ću to jednom, dvaput, a treći put ću intervenirati'', rekao je 45-godišnji Splićanin.

Lokomotiva - Varaždin Lokomotiva i Varaždin remizirali u odličnoj utakmici: Pogledajte ludnicu na ljestvici nakon ovog kola divider

L'Equipe dodaje da je Tudor nedavno nagrdio francuskog reprezentativca Jonathana Claussa, također zbog nediscipline na treningu.

''Zahtjevan sam tijekom sat vremena treninga, igrači su to shvatili. Ali ako žele dane odmora, mogu im dati i neke. I možemo se šaliti ili smijati, ali posao je posao'', zaključio je strateg Marseillea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider