Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vidno nervozan i ljutit

Očajni Jurgen Klopp potvrdio Lovrenovu ozljedu pa otkrio: "On nije trebao ni igrati"

Jurgen Klopp potvrdio je ozljedu Dejana Lovrena, ali i otkrio da hrvatski reprezentativac nije trebao ni zaigrati u tom dvoboju.

Jurgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je njegov Liverpool ispao u 3. kolu FA Cupa, nakon poraza na gostovanju kod Wolverhamptona 2:1, trener Redsa Jurgen Klopp otkrio je kakvo je stanje s ozljedom Dejana Lovrena. Podsjetimo, hrvatski reprezentativac napustio je travnjak već u 6. minuti prvog poluvremena nakon što je sjeo za travnjak i primio se za zadnju ložu.

"Ozlijedio je zadnju ložu. Rečeno mi je da nije bio načet ni ništa slično. Ozljeda se dogodila iz vedra nema", rekao je Klopp te otkrio da Lovren nije trebao ni igrati.

"Adam Lallana i Jordan Henderson bili su mi u planu, ali obojica su otpala zbog ozljede. Dejan nije trebao ni igrati, već sjediti na klupi za pričuve", otkrio je njemački stručnjak.

Umjesto ozlijeđenog Lovrena u igru je ušao Ki-Jana Hoever, 16-godišnjak koji je ispisao novu stranicu klupske povijesti, postavši najmlađi igrač kluba koji je zaigrao u FA Cupu.

"Nisam siguran što bi pametnjakovići rekli da sam od početka izveo Hoevera i Fabinha. Vjerojatno bi rekli da ne poštujem suparnika. Mijenjao sam puno (devet promjena u odnosu na utakmicu protiv Manchester Cityja) jer sam morao, a ne jer sam želio. Nakon utakmice protiv Cityja nekoliko se igrača razboljelo i morali smo mijenjati", objasnio je Klopp.

Unatoč ispadanju iz FA Cupa, Liverpool je i dalje vodeći sastav engleske Premierlige s četiri boda prednosti ispred Cityja te je sudionik osmine finala Lige prvaka.

Brutalnim videom najavila svoj povratak i lov na nestvarni rekord: "Nisam još gotova" LIndsey Vonn (Instragram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) +4 Lindsey Vonn (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider