Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
okreću se premierligi i ligi prvaka

Klopp se kockao, ostao bez Lovrena i ispao s Liverpoolom već u 3. kolu FA Cupa

Vodeća momčad engleskog prvenstva zaustavljena je u 3. kolu FA Cupa.

Raul Jimenez slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jurgen Klopp se kockao i nije uspio. Liverpool je s rezervama ispao u 3. kolu FA Cupa, nakon što je s 2:1 poražen kod Wolverhamptona. Osim što je ispao iz FA Cupa, Klopp je ostao i bez Dejana Lovrena, čini se na jedno dulje vrijeme.

Liverpool je u Wolverhamptonu nastupio s pričuvnim sastavom, što su domaći iskoristili, te golovima Jimeneza (38) i Nevesa (55) stigli do pobjede.

Jimenez je u 38. minuti iskoristio pogrešku Milnera, izašao je sam na Mignoleta i mirno ga matirao za prvo vodstvo Wolvesa. Liverpool je izjednačio u šestoj minuti drugog poluvremena, nakon što je Origi sretno i spretno progurao loptu kroz noge braniču i učinio ju nebranjivom za domaćeg vratara.

Samo sedam minuta kasnije Neves je potegao snažno s više od 20 metara udaljenosti i pogodio sami kut Mignoletova gola za drugo vodstvo, a pokazalo se i konačni rezultat.

Lijepa Brazilka unakazila lice pljačkašu: Njezin šef pohvalio se fotkom njegova lica Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) +4 Polyana Viana

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider