FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''loša ideja''

Lijepa Brazilka unakazila lice pljačkašu: Njezin šef pohvalio se fotkom njegova lica

Polyana Viana zaradila je pohvale diljem svijeta nakon što je upotrijebila svoje vještine izvan borilišta.

Galerija Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) +4 Polyana Viana

U Rio de Janeiru jedan je pljačkaš završio s ozljedama glave nakon što je pokušao opljačkati brazilsku borkinju Polyanu Vianu. Razbojnik nije znao da se namjerio na članicu UFC-a, pa je na kraju izvukao deblji kraj.

Polyana je napadnuta dok je čekala prijevoz ispred zgrade, a detalje je ispričala poznatom borilačkom portalu MMA Junkie.

''Kada sam ga vidjela, stajao je već pored mene. Pitao me koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali nije odlazio. Krenula sam spremiti svoj telefon u trenutku kada mi je rekao da mu ga predam. Rekao je i da je naoružan te je krenuo izvaditi pištolj.''

''Odlučila sam se boriti za sebe. Udarila sam ga dva puta šakom i jednom nogom. Pao je i onda sam ga počela daviti gušenjem. I nakon toga sam ga posjela na istom mjestu gdje smo bili i rekla sam mu: ‘Sada ćemo čekati zajedno policiju!'' prenosi njezine riječi Fightsite.

''Kada sam ga pogodila udarcima rukama vrlo brzo, mislim da se uplašio. Kasnije nije više reagirao. Rekao mi je da ga pustim, da je samo htio saznati koliko je sati. Možeš misliti, vidjela sam da je bijesan

Na društvenim se mrežama pohvalio i šef UFC-a Dana White.

“Na lijevoj je strani Poliyana Viana, jedna od naših UFC borkinja. Na desnoj je strani tip koji ju je pokušao opljačkati. To je bila je**no loša ideja”, napisao je White na Instagramu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider