Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ona se zabavlja

Objavili snimku cijele akcije na finalu, te što se s plavušom dogodilo poslije: Postojao je i plan B

Kinsey Wolanski i njen dečko Vitaly Zdorovetskiy objavili su snimku kako su tekle pripreme za akciju u finalu Lige prvaka.

Kinsey Wolanski (Screenshot)

Dvojac koji stoji iza kratkog prekida finala Lige prvaka, kada je atraktivna Kinsey Wolanski dotrčala do centra igrališta, objavili su cijeli tijek akcije. Mozak operacije je poznata Youtube zvijezda Vitaly Zdorovetskiy koji je istu stvar učinio prije nekoliko godina.

Sada je angažirao svoju djevojku koja je tako postala zvijezda preko noći. Nju je jučer UEFA kaznila s 15 tisuća eura zbog utrčavanja u teren i ilegalnog reklamiranja.

Dvojac je objavio video u kojem objašnjava zašto su to napravili, iako je to svima jasno. Eto, oni očito misle da se nitko drugi nikad nije sjetio utrčati na teren i napraviti nešto što se ne smije.

Tko je polugola plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka: "Radite lude stvari koje ćete pamtiti" Kinsey Wolanski (Screenshot Twitter) Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP) Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP) +5 Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP)

''Ona će danas utrčati, ja ne smijem jer sam ja pod prismotrom. No bit ću plan B'', rekao je Vitaly te procijenio kako će vrijednost reklame za njegovu stranicu biti oko četiri milijuna dolara za 30 sekundi.

On se maskirao kod profesionalnih šminkera kako bi uspio ući na tribinu s navijačima Liverpoola, dok je njegova djevojka imala medijsku akreditaciju. Pet sati je trajalo njegovo šminkanje kako ga ne bi prepoznali na ulazu. Njegovo utrčavanje u teren čak je bilo u službenim uputama UEFA-e.

On je s tribine pratio kako mu djevojka uspijeva ući na teren i dotrčati sve do centra te se pohvalio na tribini. Da ona nije uspjela, Vitaly bi sam pokušao prekinuti finale.

Nakon utakmice on i njegovi pomagači su otišli do policijske stanice gdje je nakratko Kinsey bila u pritvoru. Njihovom veselju nije bilo kraja…

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

Bujna plavuša s finala Lige prvaka saznala kaznu za svoj čin: Dobro će se nasmijati… Kinsey Wolanski (Foto: AFP/Twitter) Kinsey Wolanski (Screenshot Twitter) Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP) +6 Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider