Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dečko joj prekinuo finale SP-a

Tko je polugola plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka: "Radite lude stvari koje ćete pamtiti"

Polugola plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka je Kinsey Wolanski, poznatija kao Instagramov model.

Galerija Kinsey Wolanski (Screenshot Twitter) Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP) Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP) +5 Polugola plavuša prekinula finale Lige prvaka (Foto: AFP)

Finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama bilo je nakratko prekinuto u prvom poluvremenu nakon što je polugola plavuša utrčala na travnjak u kupaćem kostimu. Riječ je o Kinsey Wolanski, tzv. Instagramovu modelu.

"Prekinula sam finale Lige prvaka. Život se živi, radite lude stvari koje ćete zauvijek pamtiti", napisala je na svom profilu na Instagramu prelijepa djevojka.

Ona je djevojka planetarno popularnog youtubera Vitalija Zdorovetskija, koji je na isti način prekinuo finale Svjetskog prvenstva 2014. godine između Njemačke i Argentine.

Gareth Bale i Ryan Giggs (Foto: AFP) Vatreni u žestokom ritmu: Hrvatska pred najvažnijim i najopasnijim zadatkom divider

Wolanski je uoči finala Lige prvaka imala 230 tisuća pratitelja na Instagramu, nakon toga brojka je skočila na više od dva milijuna, a onda joj je profil, odnosno račun hakiran.

"Kada dobijete više od 2 milijuna novih pratitelja preko noći, a onda vam je račun hakiran! Bio je to emocionalni vrtlog" napisala je jutro nakon zatvaranja profila na Instagramu, ali i otvaranja profila na Twitteru, na kojem već ima više od 50 tisuća pratitelja.

"Najluđa 24 sata u mom životu. Radite stvari kojih se bojite, izađite iz zone komfora. Živim za trenutke od kojih mi srce luduje", napisala je Wolanski.

Recimo i da je noć provela u zatvoru, nakon čega je ponosno objavila da je puštena na slobodu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider