Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlična zezancija

Navijači ne mare za objašnjenja bizarnog skandala u finalu: Brutalno sprdanje s Kepom i Sarrijem

Kepa Arrizabalaga potvrdio je priču da je situacija iz završnice finala Carabao Cupa bila samo veliki nesporazum, odnosno da nije odbio poslušnost treneru.

Kepa Arrizabalaga (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kepa Arrizabalaga potvrdio je riječi Maurizija Sarrija, da je cijela situacija s kraja utakmice finala Carabao Cupa bio zapravo jedan veliki nesporazum. Podsjetimo, Sarri je u posljednjoj minuti drugog produžetka poželio zamijeniti svog prvog vratara misleći da je ozlijeđen, što je ovaj, činilo se isprve, odbio.

Na prvu se činilo da je Kepa otkazao poslušnost svom treneru, prije svega zbog Sarrijeve reakcije, no u konačnici su obojica razjasnili situaciju.

"Nisam razumio problem i shvatio sam što se događa tek kada je liječnik stigao do klupe. Bio je to veliki nesporazum, mislio sam da vratar ima grčeve i da ne može braniti penale, ali to nije bilo tako i mogao je braniti", rekao je talijanski trener, a slično ponovio Kepa.

"Žalim zbog načina na koji je utakmica završila. Nije mi bila namjera odbiti bilo kakvu odluku trenera. U pitanju je bio nesporazum. Trener je mislio da nisam u stanju nastaviti utakmicu, a ja sam mu želio objasniti da sam u stanju pomoći momčadi. Nesporazum je trajao dok liječnici koji su mi pomogli nisu stigli do klupe da mu to kažu. Imam puno poštovanje prema treneru i njegovom autoritetu", kazao je Kepa.

Unatoč činjenici da su obojica potvrdili istu priču, društvene mreže nisu imale milosti prema cijeloj situaciji, te su ju maksimalno iskoristile za dobru zezanciju. To se vidjelo iz brojnih komentara, videa i gif-ova koji su preplavili internetske bespući.

Najbolje od najboljeg pogledajte u nastavku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider