Loris Karius postao je jedan od najvećih tragičara u povijesti finala Lige prvaka nakon užasne predstave u posljednjem finalu protiv Real Madrida.

Njegove suze obišle su svijet, a nesretni njemački vratar postao je predmet sprdnje i sinonim za vratarske pogreške. Karius je prolazio kroz teško razdoblje, a izgubio je i startno mjesto u Liverpoolu nakon što su Redsi doveli Brazilca Alissona Beckera.

Loris Karius
Loris Karius (Foto: AFP)

Budući da se nakon kobnog finala svaki njegov potez pomno analizirao, a sprdnje na njegov račun nisu prestajale, promjena sredine bila je logičan korak. Karius je otišao na posudbu u Bešikaš u kojem, sudeći po izjavama za turski Fanatik, uživa.

''Volim Bospor, želim živjeti na lokaciji s pogledom na more'', rekao je i otkrio da ga navijači u novom klubu obožavaju, a posebno ženski dio publike.

''Nisam imao ovoliko obožavatelja u Engleskoj, a čini mi se da najveći dio čine žene. Svaki put kad izađem, tko god me prepozna, traži autogram'', rekao je vratar koji je u Istanbulu vrlo brzo dobio nadimak Casanova.