Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi ga Hajduk

Tomas poveo 27 igrača Osijeka na pripreme, a među njima nema Žapera

Kapetan Osijeka Mihael Žaper dovodi se u vezi s transferom u Hajduk.

Mihael Žaper (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Nogometaši Osijeka započeli su pripreme za novu sezonu. Trener Stjepan Tomas okupio je igrače u modernom kampu na Pampasu, a na drugi dio priprema u Sveti Martin na Muri poveo je 27 igrača, no među njima nije bilo kapetana Mihaela Žapera.

Žaper, koji se posljednjih dana dovodi u vezu s transferom u Hajduk, ima problema s ozljedom pete, zbog čega je i propustio zadnja tri kola minulog prvenstva. Još uvijek nije zaliječio ozljedu, tako da bi se osječkom sastavu trebao pridružiti kasnije, u drugom tjednu priprema.

Zinedine Zidane i Luka Modrić Zidane otkrio zašto se divi Modriću: "Samo me dva igrača tjeraju da ustanem s mjesta" divider

Naravno, ako se u međuvremenu ne dogovori transfer između Osijeka i Hajduka, koji je navodno ponudio milijun eura odštete. Daleko je to od 3 milijuna eura, koliko vrijedi Žaper prema Transfermarktu, ali na tom iznosu Osječani ne mogu ni inzistirati jer mu ugovor istječe za godinu dana.

Ne prodaju li ga ovog ljeta, postoji mogućnost da već na zimu dogovori sve s novim klubom i sljedećeg ljeta ode bez centa odštete. To je veliki uteg za osječki klub, koji želi zadržati svog kapetana i vezati ga novim ugovorom, ali hoće li u tome uspjeti, mogli bismo saznati uskoro...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider