Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška utakmica

Kapetan Bijelih sretan s prolazom, ali i priznao: ''Malo su nam noge bile drhtave, prijašnjih godina smo ovakve utakmice redovno gubili''

Lovre Kalinić je prokomentirao utakmicu protiv Vitorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je prošao Vitoriju koja je respektabilan klub u europskim pojmovima, a Bijeli nisu bome već dugo prošli ozbiljnijeg protivnika od Portugalaca. Kapetan Lovre Kalinić je i sam priznao da nije bilo nimalo lako, ali da vjeruje u svoju ekipu.

gol expired Trijumf hajdučkog srca za "sudbinski" okršaj s Dinamom: Sahiti nosio konfuzni Hajduk, Livaja u Europi malo trokira divider


''Kada smo dolazili ovdje znali smo da će biti 90 minuta borbe. Nismo izgubili nadu u nijednom trenutku. Na njihovom stadionu uz njihovu publiku malo su nam noge bile drhtave, ali prijašnjih godina smo u ovakvim utakmicama redovno gubili. Ova ekipa ima tu moć da može i s porazom proći dalje'', rekao je odlučni Kalinić, pa nastavio:

''Ovo mi je iz više razloga, nešto malo i privatnih jedna od najtežih utakmica u karijeri. Hajduk je pokazao srce i mislim da je to najbitnije. Pogodak? Znao sam da njihovi napadači vole šutirati iz svih pozicija. U svakom trenutku sam bio spreman na reakciju. Udarac Andersona je bio odličan, lopta je zakačila Melnjaka, ali nemam problem s primanjem golova, a da prođemo dalje'', poentirao je kapetan Bijelih.

gol expired Portugalski mediji tuguju: "Livaja je zapalio atmosferu, provocirao, izazivao čarke" divider

Pred Hajdukom je gostovanje na Maksimiru u najvećem hrvatskom derbiju, a pitamo se zar je stvarno bilo potrebno da se derbi odigra u ključnom dijelu sezone za naše predstavnike u Europi?

Hoće li Hajduk proći Villarreal i ući u Konferencijsku ligu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider