Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu presretni

Portugalski mediji tuguju: "Livaja je zapalio atmosferu, provocirao, izazivao čarke"

Portugalski mediji prenose detalje tučnjave nakon utakmice Vitoria - Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka plasirali su se u posljednje, 4. pretkolo Konferencijske lige usprkos 0:1 (0:1) porazu od Vitorije u Guimaraesu u uzvratnom susretu 3. pretkola.

gol expired Trijumf hajdučkog srca za "sudbinski" okršaj s Dinamom: Sahiti nosio konfuzni Hajduk, Livaja u Europi malo trokira divider

Kako je prva utakmica u Splitu završila pobjedom Hajduka od 3:1, splitski sastav je prošao dalje s ukupnih 3:2 te će u 4. pretkolu igrati protiv španjolskog Villarreala.

Tijekom, ali i nakon utakmice viđene su brojne ružne scene. Prvo su navijači Vitorije gađali mobitelima i sjedalicama igrače Hajduka, a onda je nastala tučnjava na centru terena.

Vitoria - Hajduk Užas u Portugalu: Igrači Hajduka pogođeni mobitelom i sjedalicom, a onda žestoka tučnjava na centru divider

Portugalski mediji su vidno razočarani ispadanjem njihovog kluba u Europi, a neki čak idu toliko daleko da prozivaju Marka Livaju za izazivanje nereda.

Tako portal Maisguimaraes.pt prenosi scene s kraja utakmice, a u tekstu prozivaju Livaju.

''Marko Livaja je pred kraj utakmice provocirao igrače i navijače Vitorije, izazvao je čarke i pokušaje agresije između igrača Vitorije i Hajduka. Prema Hrvatima je bačeno i nekoliko sjedalica'', piše spomenuti portal, inače orijentiran prema Vitoriji.

gol expired Dambrauskas zadovoljan prolazom, igrom baš i ne, jasno poručio pred Villarreal: ''Ne idemo se slikati za Instagram, već se idemo nadigravati'' divider

''Vitorija je pobijedila Hajduk, ali ispala iz Europe'', piše Diário de Notícias.

''Vitorija do pobjede, ali Hajduk ide dalje. Na kraju tučnjava, Borevković je pokušavao smiriti svoje bivše suigrače. Navijači su bacali sjedalice, a moralo je reagirati i osiguranje'', prenosi A Bola.

Hoće li Hajduk proći Villarreal i ući u Konferencijsku ligu?

Ukupno glasova:

O Jogo također piše o sukobu nakon utakmice.

''Sukob na kraju utakmice, navijači su bacali sjedalice prema igračima Hajduka, a svi su se međusobno naguravali'', piše O Jogo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider