Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Kaos u BiH: Pohvatali se legenda reprezentacije i izbornik koji je nakon svega dao ostavku

Kako su prenijeli susjedni mediji, Bajević je primio za vrat legendarnog igrača BiH.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna reprezentacija BiH godinu dana ne zna za pobjedu. BiH je u proteklih sedam utakmica upisala pet poraza i dva remija, a zadnju pobjedu ostvarila je 18. studenoga 2019. protiv Lihtenštajna u kvalifikacijama za Euro.

BiH je ispala iz elitne skupine Lige nacije nakon što je završila zadnja u skupini s Italijom, Poljskom i Nizozemskom.

Reprezentacija BiH jučer je izgubila od Italije 2:0 u Sarajevu, a prije te utakmice dogodio se skandal koji će se pamtiti. U hotelu su se navodno fizički obračunali direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović i izbornik Dušan Bajević, koji je nakon utakmice dao ostavku.

gol expired Hoće li se održati rukometno SP? Zvijezde su oštro protiv, oglasio se i hrvatski kapetan Duvnjak divider

Kako su prenijeli susjedni mediji, Bajević je primio za vrat legendarnog igrača BiH.

Bajević je dužnost izbornika susjedne države preuzeo nakon odlaska hrvatskog stručnjaka Roberta Prosinečkog krajem prošle godine te u osam dvoboja, koliko je proveo na klupi Zmajeva, nije ostvario niti jednu pobjedu.

Iako je najlošiji izbornik bosanskohercegovačke reprezentacije u povijesti, Dušan Bajević smogao je snage poručiti kako je ponosan što je s klupe predvodio Zmajeve i zatražio da se nitko drugi ne proglašava krivcem osim njega.

gol expired Messi sletio u Barcelonu, uz sve probleme s carinom šokirao izjavom: ''Dosta mi je…'' divider

"Nije me stid, ponosan sam što sam bio na čelu reprezentacije. Pokušali smo, nismo uspjeli. Nikoga ne trebate optuživati osim mene, ja sam krivac", rekao je Bajević.

Bajević je odbacio špekulacije prema kojima se uoči utakmice protiv Italije fizički obračunao s direktorom reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem naglasivši kako su navodno samo porazgovarali. Na koncu je pozvao na promjene, ali i upozorio na tešku situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa.

"Treba nam novi izbornik, mijenja se i predsjednik, trebaju se ciljevi postaviti. Ako nemaš ciljeve, nemaš ništa. Otvorili smo vrata nekim igračima, ali ako se nastavi ovo s koronom, ovo je sve badava", rekao je Bajević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider