Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novac nije prepreka

Mohamed Salah, Son i Christian Eriksen – tri mete giganta koji ne spava i želi Ligu prvaka

Juventus ozbiljno razmišlja o novim pojačanjima, a imena koja se spominju jesu trojica igrača iz Premierlige.

Christian Eriksen i Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je prošli tjedan krenuo u novo skautiranje na Anfieldu, s obzirom na to da je prvak Italije ozbiljno zainteresiran za nova pojačanja u sredini terena.

Unatoč svojoj dominaciji, Stara dama želi uzeti europski naslov (prvi nakon 1995.) i sve će napraviti kako bi složila što bolju momčad. U Torino je već stigao Cristiano Ronaldo, a Juve trenutačno promatra nekoliko veznjaka iz Premierlige.

Skauti Juventusa gledali su Mohameda Salaha, Son Heung-mina i Christiana Eriksena u derbiju Liverpoola i Tottenhama, prenosi Tuttosport.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo izabrao svoj najljepši gol karijere: ''Godinama sam ga pokušavao postići'' divider

Budući da novac Juventusu ne predstavlja prepreku jer je iskoristio prednost nazočnosti Cristiana Ronalda, lako je moguće da jedan od spomenutih veznjaka završi u Torinu. Naravno, Salah je u cijeloj priči najudaljeniji, ali zato lako može pasti dogovor Juvea i Eriksena koji bi Danca doveo u kao slobodnog igrača.

Talijanski prvak ima dobar ugled, povijest rezultata, visoke ambicije i igrače kojima može privući druge zvijezde. Uostalom, proteklih je godina već nekoliko puta doveo pojačanje a da nije morao platiti nikakvu odštetu.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto © nordphoto / Borja B.Hojas) /PIXSELL) Kako je Dalić iznenadio Vatrene i koliko je imidž važan: Ronaldo ima nevjerojatan sponzorski ugovor. Koliko zaradi Modrić? divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider