Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzdrmao temelje

Genijalac Klopp ponovno izluđuje Engleski nogometni savez: ''To je bila sjajna poruka''

Trener Liverpoolove momčadi do 23 godine Neil Critchley priznao je kako bi mogao biti na telefonskoj liniji tijekom FA kup utakmice protiv Shrewsburyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp mogao bi se javiti u svlačionicu mladoj momčadi koju očekuje repriza FA kupa protiv Shrewsburyja. Naime, prva momčad Liverpoola zajedno s Kloppom neće biti na dispoziciji za tu utakmicu jer je u tom trenutku zakazana pauza u Premierligi.

Problem je u tome što su Premierliga i FA u sukobu, a Liverpool se našao u sredini tog spora. Prvi sukob nastao je u prosincu kada je Liverpool morao igrati Svjetsko klupsko prvenstvo, a FA mu nije želio izaći u susret, te je istovremeno trebao odraditi i utakmicu Liga kupa.

gol expired Puca li u Cityju? Procurili detalji kriznog sastanka, najveće zvijezde mole Guardiolu da prestane divider

Pomlađenu momčad Redsa u polufinalu Liga kupa također je vodio Niel Critchley, koji se sada ponovno našao u sličnoj situaciji jer je Klopp odlučio odmoriti igrače i poštivati odluku Premierlige. No ponovno bi se mogao javiti porukom ohrabrenja.

''Bila je to poruka za koju moram reći da je bila sjajna. Iako smo otišli s terena porazom od 5:0, što stvara onaj element sumnje radite li ispravno i što bi trebalo raditi drugačije'', rekao je trener mlade momčadi te nadodao:

''Dakle, kad dobijete poruku od menadžera 'ne mijenjajte ništa, nastavite raditi što ste radili, bili ste sjajni', to jednostavno otklanja tu sumnju i možete dati jasnu poruku igračima'', dodao je Critchley.

gol expired Beckham nudi Modriću brda i doline: Astronomska plaća od koje boli glava divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider